- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Bluetooth „wakelock” 6,7% fogyasztás (23p), kb. minden (tized %-ok, fitness is) felett, csak a jetaudio 20%, de 1ó-t futottam zenét hallgatva. Ez megint mi? Android frissítés óta mindig akad 1 rendszarfolyamat, amely nekiáll akkut zabálni.
Én amondó vagyok, hogy az eredetileg jó A52S-t minden frissítéssel avultatják.Amúgy töltés 2-3 naponta, ennél a xiaomim sem tudott többet.+ elkezdett reklámokat ajánlgatni (a rendszer, frissítéssel, nem vírus),.és feldobál képernyőzár üzeneteket, hogy be van kapcsolva.
Sajnos ugyanezt végig csináktam xiaomival is (meg előtte S8-cal), szóval semmire nem tudok váltani, már próbáltam. Fő a felhasználó kiszolgálása... ja, nem. Anyám LGK50-e meg évek óta hibátlanul teszi dolgát, meg is szűnt. Jó kis S5, azzal soha nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest