Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz Aryes #10013 üzenetére

    Aki elvégzi azt, amit minimálisan kell egy ilyen tényszerű kijelentéshez, az egész más tartalommal fog nyilatkozni utána. A számok, a mindenki más számára is -a maga körülményeivel- azonosan lefuttatható módszer és az abból levont eredmény az jobban védhető. Ezért érdemes olyan módszert alkalmazni, amely standard elemeken alapul, és kizár minden olyat, amelyek félrevezető eredményt adhatnak + bárki elvégezheti a saját körülményeivel.

    Hadd kérdezzem meg. Ha, ne adja az ég, de rendesen elvégeznéd Te is az ezzel kapcsolatos melót, és nem véletlenül... - de nálad is kiderülne, hogy a 3rd party cuccaid + felhasználói szokásaid nélkül nálad sincs érdemben felírható különbség (érdemben = ±3% -on túl..), akkor is maradna a frissítéssel van lerontva igaz ???
    Szóval, számodra, ha nem vizsgáltad meg érdemben, de az általad használt APP -ok bármelyike esetleg összekócolja valamelyik gy.tárat, vagy beakad az OS alatt,st,stb... - vagy észre sem veszed -mert ezt sem figyelted érdemben- hogy a hálózati körülményeid változhattak-e, és lehetne még sorolni... -de, akkor is az van ugye, mert a csomagolást szemlélve ennyi megfelel ahhoz?? ... - ne már, hogy ez komoly..... -vagy, most jön a szokásos (?) ...
    Hogy tudna bármelyik gyártó felkészülni mindarra az APP + azok használati kombinációira végfelhasználónként egyenként, ami ennek az alapja lehetne ??
    Hogyan tudod, abból, ennyire magabiztosan kizárni, hogy plö a hálózati körülményeidben sem lehet ingadozás, vagy változás a napi rutinod során bejárt lokációkon ?? ... - Főleg úgy, hogy akkor az más számára is sablon lehessen, amellyel bárki a maga körülményeivel + szokásaival elvégezheti, ugyanazt, ugyanúgy ... -Irígykedem ... -mert akkor mi a konkrétum, amit mankóként bárki használni tud : ha akar ??
    Persze, az is továbbra is kérdés, hogy mi magyarázza azt, hogy csak keveseknél van az, amit állítasz ? ... - nem gondolnám, hogy az itteni többség, itt is a 'helikopter' akik, csupán: nem veszik észre...

    Valamikor (főleg a szifonos lassítás után, amely bizonyított volt..), egy ideig én is onnan szemléltem minden ilyet a témában, és főleg azzal a merítési igénnyel, mint most Te is.
    Aztán.. De mindegy is, Neked 'úgy' jó, ahol most állsz, akkor: tedd azt.

    Ismét "no offense"... De az utolsó hasonlatod, ebben posztodban is sántít, mert ... -de inkább no commment, érzed azt, Te magad is...

Új hozzászólás Aktív témák