- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
65535kk
kezdő
Én úgy tudom, hogy pár éve már minden szolgáltatónak független készülékeket kell biztosítani. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudna az ember egy szolgáltató független firmware-t a telefonra feltenni. Annó a Telekom függő S7-re is tudtam XEH fw-t, feltenni Odinnal, mégha Telekom függő volt a mobil. Annyit nyertem vele, hogy nem a T-s appokkal volt megtömve, hanem a szolgáltató független alap volt csak rajta.
Egyébként ezek a készülékek mind DualSimesek (mindhárom szolgáltatónál DS a kínálat), ami azt jelenti, hogy függetlenek. És nagyon gyanús nekem, hogy a Telenoros 4G-s A52 is EUX CSC-vel jön alapban. A telekomos/vodás A52 5G pedig vagy XEH vagy rosszabb esetben TMH vagy VDH. Erre való az Odin, hogy nyugodtan lecseréld XEH-re. A 4G-s verziónál nagyon kicsi az esélye, hogy nem EUX-os legyen. Max, ha szürke forrásból valami kelet vagy egyéb európai CSC-vel. -
gthomma
senior tag
-
Strangers
tag
Akit még érdekel ez a kérdés az itt nagyjából választ kap erre.
https://raketa.hu/5g-telefon-vasarlas-mikor -
Strangers
tag
Azt esetleg tudja valaki hogy az 5g-t nagyjából mikor lehet elérni? Vagy a 4g meddig lesz elérhető ha már lesz 5?
-
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom egy ilyen A52 beszerzésén, ez full hibátlanul müködik 2db sim kártyával Telenor és Digivel használnám Digi a net karim. Köszönöm előre is a segítséget.
-
-
gthomma
senior tag
válasz
Szellem. #683 üzenetére
"The Galaxy A52 is getting a new software update in the Caucasus region and Ukraine. The latest update, which comes with firmware version A525FXXS2AUE2, includes the June 2021 security patch. We don’t have the official changelog for this update yet, but it is likely that the new software fixes various privacy and security-related bugs and improves the stability of the device. The new update could roll out to the Galaxy A52 in other markets over the next few days.
If you are a Galaxy A52 user in the countries mentioned above, you might have received a notification for the new software update." -
-
gthomma
senior tag
Ápdét hász koming
A525FXXS2AUE2/A525FOXM2AUE2/A525FXXS2AUE2https://samfrew.com/model/SM-A525F/region/SEK/
-
-
-
-
Van aki fólia nèlkül hasznàlja a telefont? Ha igen, hogy bírja a kijelzője?
-
gthomma
senior tag
Még nem találtam leírást arról hogy hol a sztereó hangrendszer második hangszórója ? Az alján látom hogy van egy, de másik hol ?
-
gthomma
senior tag
Nincs külön XEH firmware :
https://samfrew.com/model/SM-A525F/ -
benjoe1
aktív tag
Nekem telenoros a készülék, és ma talált frissítést úgy, hogy rákerestem a telefonon.
-
mtm800
senior tag
Nah egy kis adalék az sw frissitéshez.......Kettő készülék is épp landolt nálam , egyik sem talált se ota ,se, kábelesen új sw verziót. Mindkettő 4G verza. Csináltam egy wipe cache-t mindkét telón és újrainditás után azonnal megtalálta mindkettő a legújabb sw-t és települtek is.
Nem tudom milyen anomália ez....furi minden esetre
-
sbalu1
senior tag
Köszönöm a segítséget, PC-én talált a Smart Swich frissítést, le is flasheltem a segítségével az új szoftvert, május1 lett a biztonsági szint is.
-
dreampage
aktív tag
No, csináltam egy gyári visszaállítást, és utána azonnal megtalálta a telefon a legújabb szoftvert, illetve a májusi biztonsági frissítést. A szolgáltatói szoftververzió viszont maradt EUX/EUX/EUX, úgyhogy majd kiderül, hogy a jövőben talál-e bármit újra.
-
mtm800
senior tag
beállitások ....szoftver frissitése .......legújabb szoftverek automatikus letöltése elötti négyzetet kipipálni ...okézni. Ennyit tudsz tenni , és ha van új sw letölti a gépre automatikusan, aztán a legközelebbi kábeles kapcsolatnál már írja is h van új sw verzió-
Nálam is ua a felállás mint dreampage kollégánál telenoros vásárlás telekomos kártya és a legutolsó sw csak így jött le kábeles kapcsolattal. -
sbalu1
senior tag
Azt viszont nem látom, nem értem, hogy Smart Switch-el hogyan lehet frissítést keresni?
-
zzola
titán
válasz
dreampage #654 üzenetére
Az Odint hagyd inkább.
[link] Kis olvasmány.
Nálad anomália van, át kellett volna állnia XEH-re, mint nálam.
Ezt a váltást legegyszerűbben a gyári Google tárcsázóval tudod eszközölni.
Utána feltételezhetően XEH/EUX/XEH lesz, mert annak kell lennie.
Az OXM rom egy multi CSC rom, elvileg a XEH is benne van.
[link] Itt egy video a váltásról.Természetesen ezt is csak saját felelősségre.
Elvileg ha nyomsz egy FR-t a Telekomos kártyával, akkor XEH-re kellene állnia, sőt meg is kérdezi, hogy újra indítsa-e a készüléket (reset után).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a Samsung legsikeresebb telefonjai között van az A-széria közepére lőtt A50 és A51, az utód A52 pedig nagyon sokat fejlődött, de olcsóbb nem lett.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest