- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
macilacus #1044 üzenetére
Én nem a gyári EP-TA800X**** 25W -os töltőt írtam (sőt, konkrétan egy típust sem.. ), hanem általában. Mivel, létezik 25W -os hálózati töltőfej hagyományos (USB-A) kimenttel is, és nem tudható hogy a piacon elérhetőek közül 'ki-mit vesz(?)' ⇒ezért helytálló mindaz, amit írtam.
-
macilacus
senior tag
Szerintem még nem, legalábbis a Samu szerint még csak a júliusi van kint.
-
macilacus
senior tag
válasz
gerner1 #1042 üzenetére
Az A52 5G-hez való 25 W-os töltőhöz eleve nem tudja használni a gyári kábelt mert csak Type-C csatlakozási lehetőség van rajta.
Kábelt venni meg ha az ember szereti magát, akkor mind a két töltőhöz kell, mert a Samunak a gyári kábelei vacak, kemény, rövid kábelek, még a szilikon zsír sem teszi megfelelően rugalmassá őket. -
gerner1
nagyúr
"Okes erdemes a nagyobb tolto?"
- Ezt neked kell tudni.
Ennél (⇑) az sem elhanyagolandó, hogy az alap-csomagban kapott kábel (többnyire) nem igen alkalmas a 25W -os töltéshez. Így, olyan 25W -os töltőfejet érdemes venni, amelyhez eleve van ahhoz való kábel is. Amennyiben nincs (a 25W töltőhöz), akkor egy erre hitelesített kábelt is be kell szerezni."Akkor ha jol ertelmezem az always on ne legyem bekapcsolva.?"
- Nem. Annak számít, aminek írtam (olvasd el még 1x..).Gondolom, hogy az egészet úgy vizsgáljuk, hogy a készülék beállításaiban, a gyorstöltés már aktívra van állítva...
-
kda1
tag
Okes erdemes a nagyobb tolto?Akkor ha jol ertelmezem az always on ne legyem bekapcsolva.?
-
gerner1
nagyúr
Nem kell teljesen kikapcsolni a készüléket. Arról van szó, hogy ha a kijelző be van kapcsolva, akkor csak normál töltés van.
Kikapcsolt kijelzőnek számít az is, amikor csak az AOD -ot látod a kijelzőn (plö itt 0:51 sec -nél ..). -
kda1
tag
Epta 200as tolto volt hozza...ez kb hany wattos?lasssn toltotte fel.koszi
-
kda1
tag
Sziasztok.az A52 5g valtozatat lehet 25 wattos toltovel tolteni?koszi szepen
-
petya2012
őstag
Az alza beárazta a A52s modellt
-
FattyDove
őstag
Galaxy A52 5G gets the August 2021 security update
Mondjuk az fura, hogy a security patch-en kívül kb sosem kapunk semmi érdemi frissítést
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Vélemények érdekelnének ezzel a telóval kapcsolatban,gyorsaság,üzemidő,frissítések,fényképező,ujjlenyomat,stb
köszi szépen -
tghwinner
csendes tag
Sziasztok!
Ki mit gondol a Galaxy A52s 5G-ről? Fog-e valaki váltani? Tovább fogja-e bírni üzemidőleg ugyanekkora akksival? Tudtommal csak erősebb procit és 25W-os töltő fejegységben fog változni. -
FattyDove
őstag
Régen szerettem, de a Gboardnak valamiért elég nyomi lett a szóajánlása a samsung keyboarddal szemben (ez gondolom köszönhető az MS kooperációnak).
Közben meg rájöttem, hogy az enter-t nem célszerű törölni, ezért visszakerült az is kicsiben a jobb sarokba
Arra a napi 1-2 alkalomra amikor használva van, pont tökéletes kis méretben.
Számomra meglepő, hogy egy ilyen app full ingyenes, reklámmentes és ennyire sokoldalú.
-
FattyDove
őstag
Egy pro tipp azoknak, akik Samsung keyboardot használnak.
Szedjétek le a Keys Cafe appot és alakítsátok úgy a billentyűzetet, ahogy akarjátok. Igen, a space bar méretét is akkorára állítjátok, amekkorára akarjátok. Eddig csomószor pontokat írtam space helyett, most már nincs ilyen gond. Plusz bármelyik key-t tudjátok editelni vagy törölni.
Hivatalosan elérhető lenne a Samsung Store-ból, csak épp nem ebben a régióban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5G-vel felvértezett A52 nem sokban tér el a 4G-s verziótól, de nem csak azért érheti meg a felárat, mert már az ötödik generációs hálózatokon is működik.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest