- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Telekomnal vásárolt készülékek függetlenek?
-
Nordik
őstag
Telekomra megjött a szeptember elsejei biztonsági frissítés.
-
Nordik
őstag
Telekomra megjött a frissítés! Augusztus 1. biztonsági csomaggal.
-
Nordik
őstag
Nem értem egyébként most miért kellett meglepni ezt az S verziót. Amióta újra van A széria végig követem és volt is néhány modellem, de a megjelenés után néhány hónapra kiadni egy jóval erősebb ugyanolyan készüleket nem tudom mi értelme volt. Kicsit csalódott is vagyok a 2 hónapja vásárolt A52 5G miatt, hogy ugyanazon áron kijött egy jóval erősebb telefon amivel amúgy elégedett vagyok, de tényleg kellett neki az erősebb proci. Néztem néhány tesztet és valóban észrevehető a különbség az S verzió javára. Jóval furgebb.
-
-
Nordik
őstag
Nekem szokott olyan lenni, hogy mintha eldobna a hálózatot. Látszólag nincs probléma, de se hívás se mobilnet nem megy. Aztán van, hogy észhez tér.
Inkább olyan helyeken fordul ez elő ahol gyakori, hogy váltogatja a hálózatot, mondjuk autóba utazás közben.
Ilyenkor egy repülő mód be-ki segít. Remélem javítják, mert nagyon idegesítő... Azthittem csak nálam fordul elő, de ezek szerint nem egyedi eset. -
Nordik
őstag
Én is gondolkodtam a kettő között, de mivel a fotózás nem annyira lényeges számomra, hozzáteszem ez is nagyon jó képeket csinál, én az A52 5G mellett tettem le a voksom a kicsivel erősebb hardver miatt. A másik a méret. Volt régebben A70 ami nekem már túl nagy volt, igaz az A52 se sokkal kisebb de szerintem kényelmesebb telefon a mindennapokban.
A frissítések pedig szépen javítják a telefont, nemrég kapott egy frissítést nekem ettől ezek a roccenesek megszűntek. Sajnos én is éreztem minimálisan, de szerintem csiszolják szépen a szoftvert.
-
Nordik
őstag
Telekom készülékre érkezett frissítés.
-
Nordik
őstag
Van akinek nem jön be, de összességében egy teljesen vállalható készülék. Így is a világon legtöbbet eladott példány lesz. Lehet nem véletlenül. Szerintem a Samsung nagy hangsúlyt fektet a középkategóriara. Hatalmas eladásokat produkál nekik.
-
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
Az A52 4G illetve 5G variansok megegyeznek külsőre? Csak mert a legtöbb toknál fel van tüntetve, hogy mindkettőre jó, de van amelyiknel nincs. Egy Nillkin Super Frosted tokrol van szo.
-
Nordik
őstag
Minden A52 készülékhez fehér toltofejet és kábelt adnak? Fekete telefont rendeltem és azt hittem fekete lesz. Teljesen mindegy amúgy csak érdekel.
-
Nordik
őstag
válasz
GoodSpeed #717 üzenetére
Viszik mint a cukrot egyébként az A52t, én több mint egy hétig próbálkoztam mire tudtam rendelést leadni. Hiába volt készlet értesítő, mire géphez kerültem 1-2 órán belül már egy darab se volt.
Azthiszem ebbe az évben is a világ legtobb példányában elkelt készülék lesz. Ha jól tudom az előző szeriak is elnyerték ezt a címet.
-
Nordik
őstag
Eleinte nagyon sokan panaszkodtak kisebb megakadasokra a rendszerben. Ez azóta javítva lett? Gördülékenyebb már a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest