- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Nálatok megy az 5G Yettel hálózatán?
-
FattyDove
őstag
Hol lehet jelenteni bugukat a telefon szoftverével kapcsolatban?
.heic-re van állítva a kép formátuma, ami működik is, DE... Ha editálom a képet (sima elforgatás mondjuk), akkor átkonvertálja .jpg-re.
-
FattyDove
őstag
válasz W. A. Lacky #1599 üzenetére
ok
-
FattyDove
őstag
Nektek frissül automatikusan az időjárás alkalmazás? Akármire állítom sosem frissül magától, pedig nincs korlátozva.
-
FattyDove
őstag
A kameránál be lehet valahogy állítani, hogy a piros színt ne tolja ennyire túl?
-
FattyDove
őstag
Vividen vagy Natural-on használjátok a kijelzőt?
-
FattyDove
őstag
Itt a one UI 4.1 frissítés
-
FattyDove
őstag
A sima 3:4-ben vagy a 64megapixeles 3:4-ben csinál szebb képeket a telefon?
-
FattyDove
őstag
A sima 3:4-es vagy a 64MP-es 3:4-es kamerat hasznaljatok?
-
-
FattyDove
őstag
Amúgy itt az új ápdét.
-
FattyDove
őstag
Jobb a GCAM, mint a gyári app? Ha igen, akkor melyik verziót érdemes használni?
-
-
FattyDove
őstag
Nem nagy kaland letölteni a Smart Switch-et a mobilodra meg a gépedre, aztán összedugni a két eszközt... Ez is hivatalos út, egyenesen a samsungtól.
Nekem anno a vodánál vett XEH-re nem akart megjönni az update, rátoltam Smart Switch-el, azóta szinte mindig azonnal megkapom.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz ouzosprite #1079 üzenetére
sammobile.com-on mindent megtalálsz
-
FattyDove
őstag
Samsung Galaxy A52 5G is getting One UI 3.1.1 update - SamMobile
Akinek amúgy nem jön meg a frissítés és nem tud várni, az tegye fel szépen a Smart Switch-et a gépére, telefonjára majd dugja össze a kettőt.
-
FattyDove
őstag
Galaxy A52 5G gets the August 2021 security update
Mondjuk az fura, hogy a security patch-en kívül kb sosem kapunk semmi érdemi frissítést
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Régen szerettem, de a Gboardnak valamiért elég nyomi lett a szóajánlása a samsung keyboarddal szemben (ez gondolom köszönhető az MS kooperációnak).
Közben meg rájöttem, hogy az enter-t nem célszerű törölni, ezért visszakerült az is kicsiben a jobb sarokba Arra a napi 1-2 alkalomra amikor használva van, pont tökéletes kis méretben.
Számomra meglepő, hogy egy ilyen app full ingyenes, reklámmentes és ennyire sokoldalú.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Egy pro tipp azoknak, akik Samsung keyboardot használnak.
Szedjétek le a Keys Cafe appot és alakítsátok úgy a billentyűzetet, ahogy akarjátok. Igen, a space bar méretét is akkorára állítjátok, amekkorára akarjátok. Eddig csomószor pontokat írtam space helyett, most már nincs ilyen gond. Plusz bármelyik key-t tudjátok editelni vagy törölni.
Hivatalosan elérhető lenne a Samsung Store-ból, csak épp nem ebben a régióban.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Most a July 1-es security patchről beszélünk? Azt már elég rég kiadták és Smart Switch-el bárki feltehette (én pl vodától vettem a XEH telefonom, de Smart nélkül nem kapok frissítést. Vagy lehet kapnék de múltkor olyan 3-4 hét után meguntam és inkább használtam a SS-t)
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Hát én szoktam emlékezni arra, hogy mit okézok le és mit nem, mivel elolvasom...
Igen, miért ne pihenne csendben? Mint mondtad, nem használod ezt a funkciót, akkor mégis mire számítasz?Ha teszem azt felrakod a whatsappot bebaszva, majd soha nem használod, akkor szerinted bármikor is elő fog jönni, hogy fent van a whatsapp?
[ Szerkesztve ]
-
-
FattyDove
őstag
Kit érdekel, hogy a másik mit gondol a telefonodról vagy rólad?
Egyik munkatársam egy chad alfahím (annyi csaj rajong érte, mint amennyit én kb ismerek, aztán nem is vagyok redditor ), aztán rózsaszín ingeben jár sokszor meg piros telefontokkal. Van önbizalma és leszarja, hogy ki mit gondol róla.Ui: Ő tényleg majdnem olyan, mint a chad meme, csak nincs haja. Mondjuk van felesége meg vagy 2 gyereke.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Csak én vagyok hülye, vagy tényleg nincs különbség a 64 meg a 12 megapixeles fotók közt? Maximum annyi, hogy a 64 sokkal lassabban készíti el a fotókat.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Kint a júliusi frissítés. A telefon nem dobta fel, de ha rádugod a PC-re, akkor a Smart Switch egyből feldobja
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz f_sanyee #753 üzenetére
Majd benne lesz, amikor benne lesz. Nem attól fogják feltölteni valami vietnámi szexoldalra a pöcsödről készült képeket, mert 10 nappal később jön a google security patch a mobilodra.
Ha 2-3 hónap múlva kapnánk meg, akkor se lenne az égvilágon semmi para.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Használjátok fényképezéskor a "scene optimiser"-t? Illetve 64MP 4:3 vagy sima 4:3-ben fotóztok?
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Szerintem megoldottam a zsebben bekapcsolós dolgot. Ki kell kapcsolni a gyorsindítókat a zárképernyőn. 2 napja nézegetem, de nem vettem észre, hogy bekapcsolna, amikor a zsebben van
-
FattyDove
őstag
Ha kikapcsolom a dupla koppos ébresztést, akkor megoldódik az az idegesítő hiba, hogy felold zsebben a telefon?
-
FattyDove
őstag
válasz HunterDave #622 üzenetére
Nekem is rendszeresen felold zsebben és tolja a képeket
-
FattyDove
őstag
Ez érdekes... Eddig a májusi frissítést sem kaptam meg, de PC-vel meg a Smart Switch-el egyből a júniusit tette fel.
Most akkor mitől függ az, hogy ki mikor kapja meg a frissítéseket? Merthogy a szolgáltatótól nem, az biztos. Meg ahogy kinéz a régiótól sem
[ Szerkesztve ]
-
-
FattyDove
őstag
Éééés ki nem találjátok, még mindig nem jött meg a májusi frissítés Bele se merek gondolni, hogy hány évvel utánatok fogok megkapni egy Android 12 frissítést
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Nekem csak nem akar megjönni az a májusi frissítés
-
FattyDove
őstag
válasz szucstom #458 üzenetére
Akkor én ezt már kurvára nem értem.
Egyik ember azt mondja, hogy nem attól függ, hogy milyen kártya van a telefonban, hanem az, hogy hol vetted, mert a szolgáltatós az bizony nem XEH, miközben az. A másik ember pedig azt mondja, hogy az számít milyen kártya van a telefonban.Nos akkor:
Vodánál vettem és XEH. Kártyákat kivéve, mobilt újraindítva sem jön meg a frissítés. Azaz se a szolgáltatótól nem függ, se a sim kártya típusától
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
A screenshot készítést át lehet valahogy állítani az alap húzd el a kezed jobbról balra hülyeségnél?Rá is jöttem, hogy megy a hangerő gomb le + bekapcs gombbal is
Más: Nektek megjött már a májusi update? Nekem még mindig nem akar, pedig elméletileg Május 21-én kiadták
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz prehistoric #296 üzenetére
Sima tokra ott az eredeti samsung tok. Nem olcsó, de elegáns és baromi jó a fogása
-
-
FattyDove
őstag
Nincs valami trükk arra, hogy némítsuk a kamerát anélkül, hogy némétjuk az egész telefont? A magyar supportos bula azt írta, hogy ez az A szériában nem lehetséges, csak az S-ben. Igaz ez, vagy csak úgy rávágta, mert kimaradt az opció a beállításokból?
-
FattyDove
őstag
A kamera shutter hangja kikapcsolható valahogy?
-
FattyDove
őstag
A fotózás hangját hogyan lehet kikapcsolni? Nem találok rá opciót, hogy ne kattogjon
-
FattyDove
őstag
Mondjuk nincs olyan nagy különbség a kettő közt (90Hz vs 120Hz, meg minimálisan a proci), de megkockáztatom, hogy az 5G sokkal használhatóbb lesz, mert ugye ez van az USA piacon is.
Elég durván jól sikerült mobilról van szó, aminek még az árát is sikerült jól belőni
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz Richie86 #104 üzenetére
Alapszabály, hogy MM-ben semmilyen telefont vagy laptopot se nézz meg, mert minden eszközön ott van a saját ipari hulladék MM-es szoftver.
A való életben teljesen toppon van a telefon. Annyi, hogy én levettem az animációk idejét a felére, így még durvábban pörgős a telefon.
Vedd meg online, aztán ha nem tetszik elállsz a vásárlástól. Amúgy most azt hiszem a vodánál 137k körül van függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Garanciális S20FE-m cserélném
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest