Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

válasz gerner1 #9620 üzenetére

:R :R :R
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Újraflasheltem Odinnal az A50-et. Nem ugyanazt a romot tettem fel, hanem ezt, remélve, hogy egy régebbi talán jobb lesz. Az biztos, hogy a flashelés után minden XEH lett, vagyis eltűnt a korábbi YEH. Érzetre sokkal gödülékenyebb minden. Facebookot, Messengert, Instát, online navigációt nem használok, így ezek nem terhelték korábban sem a rendszert. Helyette Telegram és iGO.

Azon gondolkoztam, hogy vajon mitől lett a XEH-ből YEH... 2 dolog jutott eszembe, de talán a második ki is zárható:
    1. A felesleges appokat korábban Package Disable Pro-val tiltottam. Ezzel nem is volt gondom, látszólag. Viszont, az app tud olyat, hogy letiltja az OTA frissítéseket. Ezt nem tudom hogyan csinálja, de az tény, hogy egyetlen üzenet sem jön, hogy frissítés állna rendelkezésre. Sőt, a frissítés rész is szürke, nem választható. Arra gondolok, hogy talán ez az app mókol valamit és így lesz a XEH-ből YEH. Talán a Play áruházból sem véletlenül dobták ki. Mit gondolsz erről?
    2. Hasolnó az előzőhöz... Miután a Package Disable Pro-t nem tudtam visszarakni (mert szerettem volna átköltöztetni az A52s-emre, de ott nem sikerült belépni; újból kérte az app megvételét és az A50-re sem engedte újra feltenni csak fizetés után), áttértem az ADB AppContol-ra. Ennek a segítségével tiltottam le a felesleges appokat. Azt gondolom, hogy talán nem ez lehet a ludas, mert az A52s-en nem mókolódott el a TMH. Azon semmilyen lassulást sem veszek észre, de a biztonság kedvéért minden appot engedélyeztem a készüléken és töröltem róla az ADB Bridge appot is, amit felpakol rá az ADB AppControl. Mit gondolsz, esetleg talán ez lehet a ludas? Illetve még egy kérdés; szerinted az A52s-et is érdemes lenne újraflashelni? Bár ezen tényleg nem érzek semmiféle lassulást.

Új hozzászólás Aktív témák