Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Yettel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Szerintem Android 10- nèl volt a legjobb.
Android 9- el laggolt. OnePlus 3- ról váltottam, a laggolás mindjárt feltűnt.De ezt leszámítva, majd Android 10- el megszűntetve a laggolás, egy tökéletes telefon volt!
Kijelző, üzemidő, sebesség,OneUi nagyon rendben volt!
Nekem a kamerával sem volt gondom. Rengeteg kèpet lőttem a telefonnal, nem kellett szègyenkezni vele!Mai napig használom másod telefonnak!
-
draco31
veterán
Én kb akkor vettem amikor megjelent, most nem keresem itt vissza, és 3 évig nyúztam, 2 évesen kapott másik akkut, jelenleg is szinte napiban megy játékra. Még meglátom kap-e még akkut újra. Eladni úgy sem tudom, van két repedés az üvegén, amitől ugyan úgy megy, de így már senki nem ad érte pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest