- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Vandit. #3431 üzenetére
Valami beragadhatott, ritkán fordul elő. Tedd fel ezt: [link] És nézd meg vele az előzményeket, előfordúlhat, hogy ki mutatja a hibát. Nagyon jó kis ingyenes program, sok mindent tud ellenőrizni, főleg az akku problémákra hasznos, meg tudja mutatni pl. ha valami sokszor ébreszti a telefont, vagy jobban merül a kelleténél.
-
szemesi69
addikt
válasz
Vandit. #3427 üzenetére
Próbáld csak a bekapcsoló gombot hosszan nyomni, minimum 8 másodpercig, aztán a gomb kombinációkat is amit írtam, vagy dugd töltőre újra és úgy is próbáld a gomb kombinációkat. Mivel az akksi nem kivehető, ilyenkor nem egyszerű a történet, de mivel már lehűlt, talán már bekapcsol valamelyik megoldással. Szoftver is okozhat ilyent, nem tudom milyen programokat telepítettél Vandit. Én tavaly április óta használom hibátlanul megy, sosem találkoztam ilyen jelenséggel. Ha mégse jön helyre, akkor szervíz, gondolom ezt ismered és regisztráltad [link]
-
szemesi69
addikt
válasz
Vandit. #3424 üzenetére
Amíg be nem indul, ha nem jön be, akkor próbáld a recoveryt behozni, hangerő fel+home+bekapcsoló gomb egyszerre nyomd egy pár másodpercig, ha bejön a recovery, akkor ott a reboot system now, akkor újra indul. Ezeket próbáld egyenlőre, másnak is volt ilyen gondja, hogy nagyon alacsony töltöttségnél rádugta a töltőre és nem indult el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest