Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
iTomi81 #2854 üzenetére
Használható, de nem hibátlan. Jól össze van rakva, az amoled kijelző szép, inkább a szoftver ami tud meglepetéseket okozni.
Annyit tudnod kell, hogy ha két kártyával használod, memóriakártyát már nem tudsz bele tenni, mert a második sim kártyát kell a foglalatba tenni.
Az elmúlt egy hétben kétszer találkoztam olyannal, hogy a Play áruházat nem tudta megnyitni, gondolom a ram miatt, egyszer újraindítottam, máskor csak vártam vele pár percet és ment.
A Viber és Whatsapp hívás értesítések elég hektikusak, ez nem biztos hogy a telefon hibája, sokszor csak utólag kapok értesítést a nem fogadott hívásról. Persze ha nem használod őket, akkor tárgytalan. FB nekem nincs.
Az üzemidő egy kártyával átlagos, ha sokat nyomogatom (wifi+youtube) merül rendesen, de nem jobban mint akármilyen telefon, egy napot még így is hoz. Ma kezdtem a munkahelyen, a napokban teszem bele a második kártyát, arról majd akkor tudok nyilatkozni. Ami érdekes lehet, hogy az akkumulátor beállításaiból kimaradt az automatikus akkukímélő opció, csak ultratakarékos mód van, amit neked kell kézzel aktiválnod.
A felhasználói felület is meg tud akadni pillanatokra, ami sokaknak zavaró lehet, de azt azért tegyük hozzá hogy Samu+Touchwiz párosról van szó.
Nekem tetszik a telefon, a mindennapokban abszolút használható, telefonálás, üzenetkezelés rendben van, fényképező nekem elegendő. Mindent összevetve nem bántam meg hogy ezt vettem, még karácsony előtt 60 ezer forintért, manapság inkább 80 körül látom, annyit nem adnék érte.
A másik versenyző a Huawei P8 Lite lett volna, de élőben nem keltette valami komoly telefon benyomását a teljesen műanyag házzal és a gyenge kijelzővel.
IGO úgy tudom hivatalosan nincs droidra (leszámítva a szülinapi akciót pár hónapja), minden más beszerzési forrás meg tiltott a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest