-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyboi82
tag
válasz
szemesi69 #758 üzenetére
Szia,
látom egész jól bírja a telód.
Ha este vettem le töltőről, wifi, viber és telefonálás és folyamatos szinkronizálás ment, de a net tíz után nem, akkor normális szted a 80% töltöttségi szint?
Illetve független a készülék, egy kis frissítést felrakott egy alkalommal, egy hard reset jobbá teheti az akksi időt?
Üdv, luckyboi
-
-
Kami11
őstag
válasz
szemesi69 #750 üzenetére
Köszi az előzetes infót!
A guruk szerint főverzió lépéskor ajánlatos a faktori reset, bár megértem ha nem akarod újra belakni, nekem sem fűlne hozzá a fogam.
Az hogy még gyorsabb lett szinte hihetetlen, eddig is gyors volt, de ha ezt még tudták fokozni akkor le a kalappal a Samu előtt!
Ha lesz még valami említésre méltó, szívesen olvasnám! -
kovachik
csendes tag
válasz
szemesi69 #632 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akku tekintetében alakul a dolog (kép), a második ciklus már kezd úgy kinézni, amire számítok...
Ez szerintem rendben lesz...Viszont a kamera nem tetszik... kb mintha olajfestményeket szülne a nagyon erős zajszűrés miatt...
Próbáltam pár kamera app-ot, de igazából mind ugyanazt a zajszűrési szintet hozza, szóval ez vhol mélyebb szinten van a rendszerben, mint amihez az appok hozáférnek...E tekintetben van esetleg valakinek tapasztalata? Sikerült valahogy a zajszűrésen állítani?
Esetleg olyan kamera appot tudtok ajánlani, amiben ezt is lehet állítani?A második akku kisütési ciklus:
Mondjuk azért van még egy furcsaság az akkuhasználatnál:
A wifi 8%-a... ugyanis én soha nem kapcsolom be, mivel korlátlan mobilnetem van. Ennek ellenére a diagram folyamatos bekapcsolt állapotot mutat (és fogyasztást is rendelt hozzá)... Ami még furcsább, hogy a GSam Battery inaktívnak látja, fogyasztás nélkül...
Más tapasztalt már ilyet?Köszi még1x!
-
válasz
szemesi69 #451 üzenetére
Azt mondod, akksiban az s2-vel egy szinten van? Mert azt használok most (igaz a plus-t) és eddig nagyon jó az is, kivéve, hogy ha nem indítom naponta újra, vmi megkattan az agyában, és elkezd nagyon merülni.
Igazából ez az egyetlen hibája, minden másban tökéletes (leszámítva, hogy nincs rá új fw, de úgy látom, hogy a JB óta csak romlott az Android minősége, szóval ez lehet, hogy inkább előny?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest