- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crvsh3R #2938 üzenetére
Az ujjnyomat beolvasása során nálam is előfordult, hogy nem fedte le teljesen az ujjam az érzékelőt, ám a használat (pl. feloldás) alkalmával nem jött elő ilyen.
Másnál is van vajon probléma a gyári levelező értesítéseivel? Eddig úgy tűnik (pár hét alatt) nekem megoldotta a gondomat.
-
törölt tag
válasz
Crvsh3R #2935 üzenetére
Más telefonokhoz mérve (Huawei P9 Lite, Galaxy SIII LTE) valóban lesújtó a fókuszálás.
Az e-mail-ek rendben megérkeznek, jelzéssel együtt, amióta a Samsung kliensre váltottam.
Az ujjnyomat kezelése nem problémás. Nálad mi a gond?
Én akkor lennék csalódott, ha fontos volna a kamera. Az tényleg nyűgös... tud szépet lőni, ha van elég természetes fény és stabil a kezelő kéz. De a fókuszra ennyit várni, kód szkennelésnél... az bukta.
-
törölt tag
válasz
Crvsh3R #2926 üzenetére
Kellett hozzá némi türelem, mire sikerült a mutatvány. Egy random letöltött kód szkenner app végül cirka 3 perc alatt megbírkózott vele, de ez nem normális vagy életszerű. Most itthon elszórakoztam vele, de ha valahol gyorsan kellene az adat, akkor ez elfogadhatatlan idő.
Folyamatosan kínlódott a fókuszálással...
-
somogyib
őstag
Valaki írta itt korábban, hogy neki meg nem tud a munkahelyi és az otthoni wifi között váltani, mert ha hazaér kell egy wifi ki-bekapcs, hogy felcsatlakozzon.
(más telefonos topikokban is lehet olvasni ilyeneket, úgyhogy azt hiszem ez nem a teló hibája)De, ha kb. 1,5 hétig ezt produkálja, akkor szerintem már utána kell majd nézni, hogy mi a probléma.
Talán az lenne a legjobb, ha le tudnád tesztelni, hogy másik routeren is ezt produkálja-e.
-
cinemazealot
addikt
Nekem a régi Sony-m rendszeresen csinálja azt, hogy bizonyos WiFi hálózatokra csak sokadik kísérlet (érts WiFi ki-, WiFi bekapcsolása) után képes felcsatlakozni és látni a netet, másra meg azonnal, gondolkodás nélkül. Ez új kora óta így van sajnos, és az újraindítás is szokott rajta segíteni, de ahhoz már nincs türelmem. Agyaltam, hogy vajon a router vagy a használt WiFi csatorna lehet-e a gond, de nem volt egyértelmű. Mondjuk azt furcsállnám, ha a Samsung is ilyentől szenvedne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged