- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nagyon helyesen tetted, hogy felhívtad a figyelmét a bolt megbízhatóságának ellenőrzésére (komolyan mondom). Ezért:
Az egy dolog, hogy igénytelen, talán Google fordításos a termék leírása, de onnantól számomra komolytalan az egész üzlet, hogy pl. 5,8"-es kijelzőméretet ad meg... RAM 4 GB... 😑
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Nem óhajtok ünneprontó lenni, de nem fogadnék nagy tétben arra, hogy azon dátumon lesz Oreo frissítés
Ezt alapozom ugyanazon oldal, ugyanazon újságírójának bő egy éves cikkére, ahol szintén török forrásból írta a 7.0 frissítési dátumokat - és e fórumon foglaltam össze, mikor is lett teljesítve az ígéret A320FL modelleken.
Családon belül van Telenoros forrású A520F, arra is csak augusztus végén adták ki Nougat rendszert, bár a tulaj csak szeptember első hetén frissített.Más:
AOD témában vizsgálódtam a reggeli kávé mellett: ahogy este leraktam a készüléket pihenni, abban a nyugalmi helyzetben készítettem pár képet a kijelzőről.
Konklúzió: mozog az, csak jóval ritkábban, mint régen -
Hát ilyen gyenge térerő mellett én nem csodálkoznék a helyedben, hogy eldobálja, a fémházas telefonok nem kimondottan a jó térerőről híresek. Mikor megvettem, egy ideig tok nélkül használtam, míg meg nem jött a tok hozzá, és elég volt kézzel megfogni a telefon felső részét (ahol a sim fiók van), már két vonalat csökkent a térerő.
-
KPistike
aktív tag
Ahogy Zso83 jelzi, szerintem is egyedi a jelenség Nálad.
Lányom ma vette meg egy fórumtárstól TP-Link TL-WDR3600 routert, és némileg szórakoztunk vele, hogy a WDS bridge módot megvalósítsuk a G4-em hotspotjára - majd a jövőben köttetünk be WAN port kihasználására vezetékes szolgáltatást. Samsung A3 telefonom és az Általa használt Huawei Y6II Compact (meg még pár cucc) a TP-Link által biztosított wifin használja / használta a hálózatot - A3 esetében órák óta. Néha viszem a konyhába, és a KDE Connect által léptetem a gépem (ami közvetlenül kapcsolódik a G4-re, router-től függetlenül) VLC listáján lévő filmeket - úgy van a kijelző felszerelve, hogy a konyhai sütés / főzés közben is ráleshetek, amíg nem igényli a készülő étek az interaktivitásomat. Most csak a távolság volt lényeg - inkább a router wifi tesztje, mint A3 próbája volt.
Úgy 20 perce néztem meg, hogy a router firmware némi frissítésre szorul - amely folyamán újraindult a router, úgy 17 perce. A3 hiba nélkül vette az akadályt, azonnal visszakapcsolódott a routerre, ahogy az bebootolt.
Szerk.: Ja, és vagyok olyan merész, hogy október 10-i OTA frissítés óra nem alkalmaztam FR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Politika
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest