- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
nekem maradt ugy mond jónak az Aksi idő , ami javult az a térerő , itt Pesten !
-
manokaki
addikt
tudni kellene használni és akkor nem lenne gond
-
manokaki
addikt
Kontakt spray esetleg !?
-
manokaki
addikt
Én totál hard reset , és ugy töltöm le a Nougat-t , sehova nem jelentkeztem be , teljesen alap , letölt , megy a frissités és utána ..
-
manokaki
addikt
Több Ram marad szabad ,nekem kb 80 dolog van letiltva ebből kb 50 amit a Package Disabler pro ( samsung) segitségével tudtam letiltani , a Ram mellett az akuidőm is nőtt , már a Samu A5 2017, Samu S6, S7-nél is alkalmaztam , természetesen ovatosan kell vele bánni és tudni hogy miket tilt le vele az ember mert gond lehet a mindennapi mükődéssel is ha olyat tilt le valaki, de sok forum foglalkozik ezzel a dologgal..
-
manokaki
addikt
válasz
Viktor0610 #552 üzenetére
Én az elsők között vettem Gsm boltban , elöször még csak a dual verzio volt ( az első napokban ,jan.27 ..) amit valoszinü délamerika, vagy afrika, arab, országokba gyártottak ! Na abban volt usb micro usb C átalakito pici zacskoban , és a töltöje pedig eus volt , teljesen zárt doboz én bomtottam fel!!!
Pl az Edigitalban vett egy Sim-es változatban nem volt , de szerintem csak a Dualhoz és nem europai piacra szánt dobozban van...
-
manokaki
addikt
válasz
bibalint #444 üzenetére
esetleg tiltottál le alkalmazásokat benne ? Mondjuk a Package Disabler ( samsung ) pro -val , mert nekem is volt olyan , hogy a gyári internet böngésző várt 2-3 mp-ig mire bejött a beirt oldal , de miután azt az alkalmazást ujra engedélyeztem , megjavult !
( ujjlenyomat volt a feketebárány a letiltások közt )
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
Nekem jött egy 55Mb-os frissités !
-
manokaki
addikt
válasz
cinemazealot #309 üzenetére
Nekem napi 12 ora wifi , 4G egyfolytában ha nincs wifi , napi 30-35 perc beszélgetés..és persze a kijelzőidő az a netezésből illetve face, messenger-ből jött őssze..
-
manokaki
addikt
Egy kis kijelző idő a harmadik napon töltés nélkül ..
-
manokaki
addikt
válasz
cinemazealot #295 üzenetére
hozzá teszem sajnos mert igy a Dual -t vettem én is pedig nincs rá szükségem
, de mondjuk nem zavar be semmibe sem..
-
manokaki
addikt
válasz
cinemazealot #293 üzenetére
Azt előbb lehetett kapni mint az egy Simes változatot ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest