Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Ez tipukusan az a teló, amit majd szolgáltatói kínálatban sóznak el az átlag ügyfélre "kedvező árú 5G-s Samsung mobilunk" jeligére.
100 ezerért ilyen "beborulós" kijelzővel meg MTK-val akkor se kellene, ha hozzámvágnák.
B.Cs.
-
odani
tag
Minden tiszteletem a cikkíróé, de egy ideje megtanultam már az ilyen ócska készülékekről szóló MA tesztek kb. 25 mp-en belüli letudását. Többet sajnos nem érnek, én őszintén sajnálom, hogy foglalkozni kell ilyen szemetekkel is - ezt már korábban is leírtam valami Nokiafos kapcsán, le is hurrogtak.
Ha minden mobilgyáró csak minden második készülékét adná ki, cserébe a kiadottakra kétszer akkora figyelem jutna, ugyanott tartanánk feljettségben és _mindenki_ boldogabb lenne.
-
aprokaroka87
nagyúr
Marhára megéri...
Azért mert 5G van benne....
csak az a baj hogy kb 30-40 ezer forintal drágább mint amit ér, úgy sacc per kábé
-
törölt tag
A hátsó kamera kialakítása tetszik a telefonnak, meg talán az FHD videók sem rosszak és a hangja sem annyira rossz, de ennél több pozitívumot nem tudnék felsorolni.
-
hemaka
nagyúr
Milyen furának tűnik a hátulja, hogy nincs egy sziget ott, meg mindenfelé csiricsáré szar.
-
darvinya
titán
Írásra késztetett E remekmű, ami csak írásra vonatkozik.
Mert, hát telefon a szokásos összekotort valami, amire biggyesztették ŐtDzsí.
Majd jönnek 0Ft-os szolgáltatói akciók, hogy ez milyen szuper ŐtDzsí miatt.
De mint szakmailag hol van honban ŐtDzsí, ami gyorsabb 4G-nél?
Vagy egyáltalán van olyan szolgáltató ahol országos lefedettség van, s nem városi tesztüzem van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gippazoid
senior tag
Második bekezdéseddel egyetértek.
Viszont az ilyen tesztek arra nagyon jók, hogy amikor fél év múlva (amikor esetleg az ára is jobb lesz) az embernek kell valami telefont keresnie, akkor rákeres arra hogy "A32 5G mobilarena" és ezt a tesztet elolvasva azonnal képbe kerül hogy ezt NEM!
Bone123 látóköre meg ezzel is szélesedett...
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
batai15
félisten
Cikket olvasva egyre erősödött bennem a konklúzió hogy kijelzőn kívül eléggé tetszetős készülék,tud mindent amire szükség lehet, hol a csapda. Persze hogy az árban .
Bármennyire is ruhellem a xiaomi rendszerét , alapvetően jobban el tudom viselni a jóval kedvezőbb ár miatt mint a hd kijelzőt 110 ezer forintért, ráadásul már kompaktnak sem nevezhető. Idén sem lesz samsungom, ahogy a tendencia szerint jövőben sem .
Most már biztos,hogy droidos vonalon a pixel fogja tudni számomra hozni amit elvárok, és bár tény hogy nem olcsó,fórumok alapján kárpótolni fog majd.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Túlságosan is drága a nyitó ára , ennyit nem ér .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
francz'70
aktív tag
Teljesen értelmetlen ez a teló, kinek lesz ez alternatíva?
Csak az 5g miatt itthon kuka. Ha nem lenne a 4g variáns, akkor még valahol értem (..bár rohadt gyengék a paraméterek) no de így ..... -
joey04
titán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
+1
-
elfelejtette
veterán
Az első oldal utolsó bekezdésében rossz a méret:
"154,2 x 76,1 x 9,1 milliméteres"
164,2 a helyes méret."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
MC Pite
veterán
Sok energia lett a cikkbe ölve, de még a céges A41-em is egy hulladék. Erre alig van jelző, 50000-et sem ér. De a samu logo ezt is el fogja adni.
Aki szerint egyébként nem rossz, próbálja ki a saját béna apokkal teleszórt, pár hét után belassuló telefont.
5G? Ne vicceljünk, ki az aki VoLTE hívásokat bonyolít, hol tartunk 2016 óta? Vagy legalább 3G hívás? Valaki? Menjenek a szolgáltatók a p...ba, ott állok az esztergomi Aldi közepén, és az 1-2 csík 4G-ből (kép percek alatt megy át!) átváltok egdre, és tizedjére se tudok telefonálni. Ez a jelen, ehhez nem kell 5G, a 3/4G sincs normálisan kihasználva még.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
domerator
veterán
Galaxy A3 utód?? Volt A3-am, ez egy pocsolyából tükröződő torzó... az A3 egy csiszolt gyémánt volt ehhez képest, ez egy 285.-ik telefon a sorban...
Sajnos az A3 is a hardveren vérzett el, meg az akkun. Itt az akku rendben, csak a többi gyász.
Samsung sose vót normális.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
moleculez
veterán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Tessék Pont ma kaptam emailt a szolgáltatómtól (Voda UK)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
embe
nagyúr
Végig se olvastam...
Mi a bánatból gondolja Samu hogy egy olyan felhasználó aki képben van az adatkommunikációs trendeket illetően, és egy friss ficsört - 5G - tudó eszközt akar vásárolni, megelégszik egy szar kijelzővel?Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Cecevok
tag
Normális méretű (mint az A41) 4G-s A42 várható amúgy? Tudom, van valami nagyobb méretű HD kijelzős A42 5G...
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
MC Pite
veterán
Aki képben van, nem akar mobilba (max ingyen) 5G-t.
Ez azoknak szól, akiket reklámokkal vesznek hülyére.Ehelyett a sok vacak helyett jöhetne kompakt telefon, meg android one, több értelme lenne a portfólióban.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
embe
nagyúr
Lehet az a helyzet amikor kellhet/kihasználható az 5G.
Nem feltétlen hülyérevevésről van szó. Max annál aki csak annyit hall hogy ez az új hívószó, és kell. Igaz őket meg elbizonytalanítja, hogy lehet ezzel aktiválják bennük a "mikrócsippet".Több helyen olvastam, hogy a kompakt telefon lassan rétegigény. Nem igazán pörög az ilyen telók eladása. Bár kérdés, hogy ki mit tart kompaktnak. Én 6-6,2"-os telót vennék szívesen.
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Cecevok
tag
Az Iphone 12 eléggé kompakt a maga 6,1 hüvelykével, és nem hiszem, hogy rétegigény lenne.
Az van szerintem, hogy mivel Androidban 6.5-6.67-es a telefonok 90%-a, az emberek nagy része megszokta/megszoktatták vele a méretet és nincs nagyon más választása max a Pixelek. Annak meg a hivatalos beszerzése/ára/garizása a kérdés Magyarországon...[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
Orosz Mérnök
tag
Úgy tudom,hogy az A42 5G is HD+ kijelzővel,és csak talán IPS technológiával jön. Természetesen az is 100 felett...
MC Pite:
Nekem sima A40 van,de. És itt van a baj,hogy de. De nincs még egy éves,és a kijelző már be van égve,lassan tölt,szeret melegedni,és gyorsan merül. A térerős probléma ennél is fenn áll,amit a 3 éves szar fos hulladéknak kinevezett Nokia 5 körbe röhög a mai napig. Wifi-t lakáson belül akár már 5-6 méterre a rutertől eldobálja. További probléma,ha linket küldenek,vagy akarok bármilyen formában megnyitni,akkor nagy valószínűséggel meg fog fagyni. Szereti összekeverni a hangosítás/halkítás funkciókat,stb. Sóval egy boldog felhasználó vagyok. Ami tetszik benne,hogy számomra pont jó méret,illetve elfogadható a kamerája,és a videó hangminősége,meg az ujjlenyomat olvasó. -
MC Pite
veterán
Mondjuk ez érdekel, mit tudhat az A32 5G, amit a 4G-s tesói nem, és kell hozzá az 5G?
Pixel: Kicsikét sincs köszönő viszonyban sem a kettő, a sajt telóm 4a. Több kategória van közöttük, ég és föld! Több kollégának is van több baja a pár hónapos telefonokkal már, én alig használom, mert a harmincezres Redmiktől is _sokkal_ lassabb.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
janeszgol
félisten
A 12 megapixeles kamerának szép a képe mind állóképeknél, mint videónál. A hangminőség nem jó. Az SoC jó, majdnem elérte pontszámokban az SD690-et, lehet az SD680-nal pariban van. Élhető. Az Adreno 610-nél sokkal jobb ez a Mali G57 MP3 (háromszor gyorsabb GFX-ben).
Minden más kritikán aluli. 5k-s akkutól a 6-8 órás kijelzőidő gyenge. A hangminőség nem jó, a kijelző vicc. Kár érte.
-
szenesember
aktív tag
válasz Orosz Mérnök #25 üzenetére
Van itthon egy A40-es, lassan 2 éves, és nyoma sincs beégésnek a legkisebb mértékben sem. Nem is melegszik, és egész jól bírja az akku is. Sem térerő, sem Wi-fi probléma, és a szoftvere is rendben működik, bug-ok nélkül. Első szériás készülékeknél valahogy kevesebb a probléma (A40 és A50).
-
MC Pite
veterán
Ez legalább hasznos ellenvélemény volt hogy valami konkrétummal lássam, mire jó az A32 5G-vel, amire a 4G-s tesói nem
Buta vagyok, valaki akor leírná pintosan mire megy ezzel a telefinnal az 5G-vel Azonkívül hogy Edgen telefonál vele a mai napig, mert mindegyik szolgáltatónál ez az alap még mindig.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
janeszgol
félisten
válasz janeszgol #30 üzenetére
"...mind állóképeknél, mind videónál."
Cecevok, nem tudok olyan kompaktról, ami jönne Android fronton. Talán majd a Sony készüléke.
Még valamit ehhez. Ez nem PLS panel (azt vártam), mert a J3 2017-nek bizony szép kijelzője van. Ez sima TN a jobbik (!?) fajtából. Ennyit tud az a technológia.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
"Egy előnye 7 nm-es chipet HD kijelzővel társítani mindenképp van: az alacsony fogyasztás, így 5000 mAh-s teleppel megtámogatva semmi akadálya a kitűnő, 6-8 órás képernyőidőknek "
Hmm...
Oké, lehet az 5G kér sokat, nade 5000-es akksiból 6-8 óra SoT kitűnő?
Lehet, akkor nekem jelent mást a kitűnő kijelzőidő, de...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ChromeX
addikt
Tényleg eljutottunk oda hogy az 5g miatt 120ezért adnak egy ilyen borzalmat.
Nem vagyok most a legjobban képben de remélem más gyártók azért kínálnak normális alternatívát.Szomorú hogy az 5g lett az új hívó szó a mobiloknál
Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/
-
zozzo72
aktív tag
Véleményem szerint ha befut a Redmi 10,akkor e telónak be is fejezödik a karrierje...
-
törölt tag
Ez a SoT idő is olyan relatív, hogy elképesztő, mihez viszonyítjuk?
Ha én Teamsen tartok egy órás videókonferenciát mobilnettel, máris nem tud egyik telefon még 6 óra SoT időt sem. A fórumokon is lehet amperkodni az embereknek, hogy márpedig a telefonja tud 10 órát. Lehet, hogy tud, de milyen felhasználás mellett?[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz janeszgol #34 üzenetére
Ok, ez már válaszféleség.
Szóval egy olyan lassú telefonnál, ahol a tárcsázó előhozatalától kezdve mindenre várni kell (megelőlegzem a hasonló sebességet mint az A41eseinknek van) észrevehetően gyorsabb lesz a válaszidő böngészés közben (amit már a reklámok és a görgetés is megfog?) Állja velem valaki a fogadást, hogy ezen a telefonon semmit különbséget nem lehet majd ebből érezni?
Betegácsin vagyok, elővettem az A41et, repülőmódbol visszatettem onlineba, 2 perce nem tudok vele mit kezdeni. De egyébként is a naponta használt appok 1-3 másodperc alatt töltenek be, az alkalmazáslista,a híváslista, minden rohadtul tetű lassú.zozzo72: Dehogy, nem nagyon fog vevőt elhappolni. A samu is lassan olyan mint az apple, fix vásárlóbázis van márkanév alapján, a termék milyenségétől és árától függetlenül. (És keleten ez még sokkal durvább, és tényleg hypeolják a samut sok helyen.)
Nálunk a globál it kitalálta, hogy emmc-s rohadt lassú telefonokat kapjunk a világ 26 országában cégesnek. Mert samsung, meg szuperbiztonságos knox. Igaz, olyan lassú, hogy többen vettek inkább privát telefont mellé, és bent is azt használják sokmindenre, akár céges dologra is (mert nem olvassa be a kódot a samu, vagy nincs türelmük megvárni hogy valamit betöltsön és megnézik a sajátjukon).[ Szerkesztve ]
-
Jozsist
csendes újonc
És ...és akkor most?
-
Orosz Mérnök
tag
válasz szenesember #31 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni,mert van egy másik is (2019 októberi),aminek azon kívül,hogy a pók bele költözött a kijelzőjébe,nem csinál semmi ilyent,mint a fiatalabb.
-
K0vasz
aktív tag
én egyáltalán nem vagyok a kínai telók híve, de ha választani kéne, hogy ennyi pénzért valami normális(abb) kínai vagy ez, szó nélkül a kínait választanám
volt 2016-os A5-öm, olcsóbb is volt, és a kijelzője is jobb volt (fullHD AMOLED). egyszerűen gyász ez a készülék ennyiért -
MC Pite
veterán
Egy hónap után ilyen, és alig van rajta app. Van aki már alapravágta fél év után. Mindenkié ilyen, nem csak az enyém, az emmc az max harmincezres telefonok tárhelye, nem a százezreseké.
Sajnos a munkahelyi profil tovább ront rajta, több dolog kéne legyen a memóriában. Nekem ráadásul pont az egykezesség határán van, inkább túl, a hw és a launcher(céges policy ) és a menü mind nem jön be, sok energiát nem ölök bele. S6 nem zavart, A3 nem zavart, anyám J6-ja nem zavar, de az A41 kiidegel.
Ha melóban lesz időm, lehet rátolom az fr-et, de korábban az SE-vel is kétszer megcsináltam, szintén nem tudott az outlook se normálisan futni rajta.[ Szerkesztve ]
-
dave987
aktív tag
Értem. Igazad lehet. Ha mondjuk megvan pakolva energiaéhes appokkal,azért azt biztos megérzi. Nekem a50 van, és nem vagyok hardcore user, mégis hát teszi a dolgát a telefon,nem problémázik,de hiányzik az a sima működés,ami emlékezetem szerint A5ösökben mindig megvolt. De 1 éve használom,volt több frissítés, lehet az is gond. Megjön az A11/OneUI3, utána nyomok neki egy FRt s meglátjuk.
Szóval igen, hiába lesz már az alsóbb kategória is szines,szagos,mindenttudó,de mindig hagynak gyengeségeket,egyre magasabb ársávban, hogy az egyre növekvő árakat muszáj legyen lenyelni. -
t72killer
titán
Asszonypajtinak gondolkodtam, milyen hosszú-supporttal megáldott telóra lehetne cserélni az őskövület moto g2-jét, ez elgondolkodtatott. Persze, a kínaiak telepakolják a cuccaikat combos procikkal + vagonnyi RAM-mal, de vajon 4év múlva is olyan bátran bízzuk rá majd a kártyaadatainkat egy xiaomi-ra?
Az 5g pedig hozhat sokmindent, jobb sebességet olyan helyeken, ahol a rengeteg 4G-s teló lekötötte a 4g hálózatot, vagy éppen a 700MHz-es 5g band ad esélyt a netezésre egy istenháta mögötti helyen, ahova már a 4g se ért el.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen