- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Noigen, ebbe legalább sikerült normális kijelzőt rakni
. Viszont a supportból lement már egy év, úgyhogy valszleg megvárjuk az utódot. Az 5g-t nem raktam be alapkritériumnak, de hasznos lehet még sztem. Járunk néha nagyon nomád helyeken, ahova elérhet a 700MHz.
#53: 350 != 250
. Drágábban én is tudok jobbat
-
-
MC Pite
veterán
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Ok, ez már válaszféleség.
Szóval egy olyan lassú telefonnál, ahol a tárcsázó előhozatalától kezdve mindenre várni kell (megelőlegzem a hasonló sebességet mint az A41eseinknek van) észrevehetően gyorsabb lesz a válaszidő böngészés közben (amit már a reklámok és a görgetés is megfog?) Állja velem valaki a fogadást, hogy ezen a telefonon semmit különbséget nem lehet majd ebből érezni?
Betegácsin vagyok, elővettem az A41et, repülőmódbol visszatettem onlineba, 2 perce nem tudok vele mit kezdeni. De egyébként is a naponta használt appok 1-3 másodperc alatt töltenek be, az alkalmazáslista,a híváslista, minden rohadtul tetű lassú.zozzo72: Dehogy, nem nagyon fog vevőt elhappolni. A samu is lassan olyan mint az apple, fix vásárlóbázis van márkanév alapján, a termék milyenségétől és árától függetlenül. (És keleten ez még sokkal durvább, és tényleg hypeolják a samut sok helyen.)
Nálunk a globál it kitalálta, hogy emmc-s rohadt lassú telefonokat kapjunk a világ 26 országában cégesnek. Mert samsung, meg szuperbiztonságos knox. Igaz, olyan lassú, hogy többen vettek inkább privát telefont mellé, és bent is azt használják sokmindenre, akár céges dologra is (mert nem olvassa be a kódot a samu, vagy nincs türelmük megvárni hogy valamit betöltsön és megnézik a sajátjukon). -
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #30 üzenetére
"...mind állóképeknél, mind videónál."
Cecevok, nem tudok olyan kompaktról, ami jönne Android fronton. Talán majd a Sony készüléke.
Még valamit ehhez. Ez nem PLS panel (azt vártam), mert a J3 2017-nek bizony szép kijelzője van. Ez sima TN a jobbik (!?) fajtából. Ennyit tud az a technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest