- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz t72killer #50 üzenetére
Ha az előfuzetéses árat nézzük, az A52 5G mindhármat hozza. Komolyan mondom nem számítottam erre, hogy a Samsung előáll valami értelmessel. Már decemberben ismert volt az A32 5G és az A42 5G specje, illetve azt is tudtuk, hogy mindkettő drágább lesz az elődjénél, mondom a Samsung ezt az évet eltréfálja a szarjaival.
Erre tessék, itt az A52 5G. Illetve az A52 4G és az A72 4G. -
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #46 üzenetére
De honnan tudod melyik az időtálló hardver? Amit a Xiaomi ad? Jah, csak szoftveresen meg már a megjelenésekor bajos, és ez úgy is marad. Valamit valamiért.
Igenis az OS gyártó feladata ezen javítani. -
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #44 üzenetére
Tudom, hogy kísért a múlt, de reménykedjünk abban, hogy az egyre erősebb hardvernek köszönhetően ebből egyre kevesebb probléma lesz, én inkább örüljünk annak, ha valaki 3-4 év frissítésben gondolkodik.
De az igaz, hogy az Android működése elavult, rossz koncepcióval rendelkezik. 13 -14 év alatt sok dolog történt az informatikában. -
janeszgol
félisten
Még annyit a kamerához, hogy a videó kép szép. Konkrétan szép. Mindkettőé. A hang is jó.
-
janeszgol
félisten
Hat. Inkabb elofizuhoz majd 70k kornyeken. Talan. Nem lenne rossz, ha a teso SoC-jet kapta volna. Ez a ket telefon egy normalisan tesz ki.