Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• CsikiRoli

tag

válasz sad_Vamp #42 üzenetére

Itt egy link a támofatott fileformatokról. Az alapokat tudja. Ennék különböző fajta videót nem hinném hogy elindítanál, ez madjnem mindent lefed.
    Küldő USB-s optikai meghajtóról csak olvasni tud írni nem. De azért lehet. :)
    Feliratokról pedíg annyit, hogy van egy Olyan OFFLINE alkalmazás, hogy Subtitle video player. Ezzel el tudod indítani a videót, és mellékelni tudod a feliratot. elvileg több féle feliratot is elfogad!
    Itt találsz egy videót, hogy ez hogyan néz ki.

PTE-re járog Programtervező informatikus szakra. Természetesen a chroomebook mellett ott van nekema Pc amin az erősebb dolgokat végzem, de az helyhez kötött.

Üzemidő szerintem vállaható a 6-8 óra. Szerintem egy ilyen jellegű gépet az ember egy nap úgysem használna tovább. Mai világban pedíg már megszoktuk, hogy midnen este töltjük a telefont. Ezt lehet csak minden 2 naponta kellene!

Szerk: Raknak bele, de HDD-t nem. Csak olyan modellt lehet találni amiben van 32/64 GB SSD és ugye az alap 16.
    De van pár modell, amiben hozzáférhető az SSD és ki lehet cserélni szabadon (M.2 foglalat)

• CsikiRoli

tag

válasz sad_Vamp #39 üzenetére

Erre sem lehet éppen rossz, ez igaz. Tanulónak, én ajánlanám, én tanuló vagyok, ezért mondom. :) Egyetemen nagyon jó egy ilyen!
    Hát igen. Az ár. Valakinek sok ez valakinek nem sok. Ha valaki nagyon keveset használná, akkor tényleg sok. De van olyan is akinek megéri az árát.
    Offline tudsz vele filmetnézni zenét hallgatni fájlaidat szerkeszteni táblázatot és dokumentumot írni. Mind lényeges, hogy ez vagy pendriveon kell legyen vagy a háttértáron, mert ugye offline a google driveot nem éred el. Vagy Sd kártya is játszik. Ennél többet szerintem az ember windowsos laptoppal sem csinál offline módban. Ha nincs net, úgyis 2 perc után abbahagyod a dolgodat amit elkezdtél, mert rájössz, hogy ez meg az után utána kell járni az interneten ami meg nicns ezért inkább hagyod a fenébe. Szóval Offline módban madjugyanazt csinálnád vele, mint egy windows géppel!

Új hozzászólás Aktív témák