- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Na, megvan a kicsike. Első benyomások (bár még egy perc nyugta nem volt, mert folyamatosan frissít):
- forró
-gyors
-nehéz tablet
- meglepően jól használható billentyűzetTabletként, játékra: nem való
Zsebnotinak, lekapva a dokkról böngészni, netezni, bármit csinálni, ami nem tekeri hülyére: nagyon jóWacom: nagyon jó, puha írás, pontos, gyors, tökéletes jegyzetelni, írni, rajzolni (ezt nem, mint profi próbáltam, arról gőzöm sincs) stb.
Nagyon röviden: remek tabletté alakítható subnoti, csak szoftveresen nem alkalmas másra (nem tudom mire vár a Microsoft, de a tablet szerű szoftverei nullák (mennyiségben leginkább). Majd kipróbálom, hogy pl. lehet-e irányítani egyáltalán egy normál pc-s játékot (fifa 13) tablet módban.
128 gb: kevés
MicroSD foglalatot érdemes kitömni (pont mellette van a SIM foglalat (még nem raktam bele SIM-et, nem tudom, hogy lehet finomhangolni a mobil hálózatra csatlakozást stb.).
Boot idő, stb.: másodpercek
Windows 8, full, nem RT. Ha egy nagyítóm is lenne, mintha a gépem előtt ülnékJah, az ára:
Én nagyon kedvezményesen vettem (refurbished, három hónap gari, nem magyar bill. stb.)... ennyiért teljesen oké, 350-et nem lett volna szívem kiadni érte.De! 128 gb-os tablet, 3g-vel, ilyen gyors nem kapható olcsóbban. Pláne nem wacom-os, ami eleve meghatározza a vevőkört. -
Sword
őstag
Ez az eszköz egy viszonylag szűk rétegnek készült. Ebbe tartozom én is. Úgy tűnik, be is szerzek egy ilyet, az igaz, hogy 350-ért én sem venném meg.
Néztem a konkurenciát, sajnos egyik sem közelíti meg ezt az eszközt. Ha lesz tapasztalat, beszámolok, egyelőre max. érzéseim vannak, mint mindenki másnak a fórumon. Jól sejtem, hogy senkinek sincs, ugye?Amitől félek, az nem a technológiai háttere, hanem a szoftveres. Onenote miatt nekem ideális a Win 8, de "univerzális" tabletnek nem tudom milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest