Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sword

őstag

Na, megvan a kicsike. Első benyomások (bár még egy perc nyugta nem volt, mert folyamatosan frissít):
    - forró
    -gyors
    -nehéz tablet
    - meglepően jól használható billentyűzet

Tabletként, játékra: nem való
    Zsebnotinak, lekapva a dokkról böngészni, netezni, bármit csinálni, ami nem tekeri hülyére: nagyon jó

Wacom: nagyon jó, puha írás, pontos, gyors, tökéletes jegyzetelni, írni, rajzolni (ezt nem, mint profi próbáltam, arról gőzöm sincs) stb.

Nagyon röviden: remek tabletté alakítható subnoti, csak szoftveresen nem alkalmas másra (nem tudom mire vár a Microsoft, de a tablet szerű szoftverei nullák (mennyiségben leginkább). Majd kipróbálom, hogy pl. lehet-e irányítani egyáltalán egy normál pc-s játékot (fifa 13) tablet módban.

128 gb: kevés :) MicroSD foglalatot érdemes kitömni (pont mellette van a SIM foglalat (még nem raktam bele SIM-et, nem tudom, hogy lehet finomhangolni a mobil hálózatra csatlakozást stb.).

Boot idő, stb.: másodpercek
    Windows 8, full, nem RT. Ha egy nagyítóm is lenne, mintha a gépem előtt ülnék :)

Jah, az ára:
    Én nagyon kedvezményesen vettem (refurbished, három hónap gari, nem magyar bill. stb.)... ennyiért teljesen oké, 350-et nem lett volna szívem kiadni érte.De! 128 gb-os tablet, 3g-vel, ilyen gyors nem kapható olcsóbban. Pláne nem wacom-os, ami eleve meghatározza a vevőkört.

• Sword

őstag

Ez az eszköz egy viszonylag szűk rétegnek készült. Ebbe tartozom én is. Úgy tűnik, be is szerzek egy ilyet, az igaz, hogy 350-ért én sem venném meg.
    Néztem a konkurenciát, sajnos egyik sem közelíti meg ezt az eszközt. Ha lesz tapasztalat, beszámolok, egyelőre max. érzéseim vannak, mint mindenki másnak a fórumon. Jól sejtem, hogy senkinek sincs, ugye?

Amitől félek, az nem a technológiai háttere, hanem a szoftveres. Onenote miatt nekem ideális a Win 8, de "univerzális" tabletnek nem tudom milyen.

Új hozzászólás Aktív témák