- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
Dilikutya
félisten
Miért is lehetne bőr a Note3?
A bőr a telefonon az orosz maffiózók és arab olajsejkek méregdrága státuszszimbóluma, ahol a tartósság, funkcionalitás nem szempont, csak az árcédula. Nyilván azt az árat a bőrborítás sem éri meg. Azért ennél egy Note3 jóval földhözragadtabb készülék, csak egy hülye hiheti azt, hogy lehet vele villogni, miközben fél év alatt harmadát-negyedét esik egy ilyen telefon ára még a Media Markt-ban is (S4 is eljutott fél év alatt 230-ról 180-ra, vagy még az alá is). Igazából ezek a telefonok csak itt, a Balkánon számítanak státuszszimbólumnak, vagy legalábbis vannak, akik azt képzelik. -
Gambas
tag
válasz
Peterson_ #86 üzenetére
Pár napja egy túl iskolázott forumos meg akarta magyarázni miért lehetne bőr a Note3 hátlapja.Veszett harc azokkal vitázni akik a youtube-on elemezgetik a telefonokat aztán jómaguk a legújabb kínai csodával léteznek.Hiába magyaráztam mint Note felhasználó,hogy nem véletlenül lett ilyen a hátlap, képes volt több ezer euros VERTUT belinkelni nekem ellen példának.Szánalmas.
-
kromatika
veterán
Csinos db.Tetszik.
-
Peterson_
addikt
válasz
Neurotoxin #82 üzenetére
Én mondjuk nagyon örülnék a Nokia-féle polikarbonátnak, de nem sok sanszos van.
Annyiban tényleg igaz egyébként a fanyalgás, hogy annyi pénzért amennyiért indult, valóban lehetne esetleg még bőr is az akkufedél, nem csak imitáció.
-Bár szerintem ez nem lenne túl tartós megoldás. -
Neurotoxin
őstag
válasz
Peterson_ #55 üzenetére
".de maradjunk annyiban, hogy eddig messze a legjobb a Samutól." Bojkottálom!
Akkor már maradjon a műanyag, ami szintén nem egy nagy eresztés, fogtam már S3at, volt Ace 1em is fehér hátlappal, minőségre kb ugyanaz. Én a 'prémiumságot' fém házban képzelem el, felröppentek hírek, hogy pl az S5 is megkaphatja. (Most abba ne menjünk bele, hogy zavarja az antennát, ha megakarják oldani, majd megoldják.)
Nagyon jó a meglátás, erre a hátlapra tényleg azt hittem én is, hogy egy gyári tokban van a készülék.
-
Gambas
tag
Na ez érdekes lesz!Note3 most 549 eu akcióban függetlenül,itt ahol élek,pont ma néztem.Mit akarnak 599 es induló árral a Neo-ra?
-
culas25
tag
Ez kb arra jó, hogy aki anyuka pénzéből anélkül vesz telefont, hogy megnézné a specifikációt, az véletlenül megveszi Note 3 helyett. Otthon még örül is neki, hogy jéé ez Note 3 Lite, fú ez biztos jobb mint a sima. Persze nem néz utána, mert úgysem tudja mit kell nézni... De jó nagy, úgyhogy a hátára lehet matricákat ragasztani....
-
Dilikutya
félisten
Szerintem aki nem tud 180-ért telefont venni, annak ugyanaz a 140-es sufniból sem való. Azért ez az árszint már nem a létszükséglet kategória, bírom, hogy itt garasoskodnak a legtöbben.
Tavalyi csúcskészülék mióta számít elavultnak? Mi az az alkalmazás, ami nem fut rajta? Értelemszerűen az új többet tud, hiszen nem lenne rá vevő, ha nem így lenne, de ahhoz nem elég, hogy épeszű ember évente cserélgesse. És ha már sufniba jársz, az eladás-vétel ideje sem biztos, hogy egy napra esik, szerintem az ilyen cigánykodás megint csak a hobbitelefonosaknak való. -
Benetnes
tag
válasz
Dilikutya #75 üzenetére
Igazad van, viszont nem mindenki tud negyvenezer forint pluszt kifizetni! Ebbe bele se szeretnék kezdeni miért!
Az viszont, hogy vannak ilyen paraszt boltosok elszomorít. Nekem is volt rossz tapasztalatom és majdnem benyúltam az emberért a pultba! Oda viszont be nem megyek többet...
Egyébként lehet, hogy egy Note 3-at nem adsz el egy év múlva de nem lehet tudni mi lessz akkor! A tavalyi csúcs készülékek sem voltak sokáig a topon,vagy például úgy hozza a helyzet, hogy el kell adnod! A helyesírásom pedig a telefonomnak köszönhetem mert Kb tíz forintot ér! -
Dilikutya
félisten
Látom, milyenek a sufni GSM boltok, milyen emberek dolgoznak ott (valószínűleg ők a tulaj), milyen emberek járnak oda, és köszönöm szépen, én nem kérnék ebből. Ránézésre megbízhatatlan az összes, nem a +1 év a bohócgarancia, hanem az, amit itt adnak. Az ugyanis nem is magyarországi garancia, az itthoni forgalmazó szerintem szóba sem áll velük. Egyszer akartam fóliát venni, mondott egy árat a srác, hogy mennyibe kerül, és majd hét elején lesz. Hét elején a duplája volt, amikor a másik gyökér volt a pultban. Ezek a bohócok (bár a helyesírásod se kutya). 2000Ft-ot sem adnék a kezükbe, nemhogy 140 ezret. Ha már megtehetem, hogy 140 ezret kifizetek egyben egy független telefonért, akkor ki tudok fizetni 180-at is, hogy rendes helyen vegyem normális, érvényesíttethető garanciával. Egy Note3-at úgysem ad el az ember egy év múlva, kivéve, akinek hobbiból van telefonja, és nem használatra.
Nem csak +1 év garanciát veszel hivatalos forgalmazótól itthon, hanem olyan garanciát, ami ér is valamit. Sok helyen még cserekészüléket is adnak az ügyintézés idejére, ami jól jön annak, aki használja is. Hobbiból drága kütyüket vásárlóknak ez nyilván nem fontos, de hülyegyereknek szerintem kár a kezébe ilyen. Ez az én véleményem. -
Benetnes
tag
Normáis helyeket hadjuk, szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy 1év bohóc garancia pluszban nem ér 40-60ezret! Főleg a technológia jelenlegi fejlődése mellet és mert ebben a csodálatos országban élünk!
Ha 1 év mùlva eladósorba kerül attól még ugyananyit buksz 1év garival mintha már nem lenne rajta gari! Sok telefont vettem sufniGSM-boltból!
De persze ez csak az én véleményem.... -
Roland31
csendes tag
válasz
Neurotoxin #47 üzenetére
Láttad már élőbben, fogtad már a kezedben, vagy te is csak a képekből szerzett infók alapján és minden honnan összelapátolt infók alapján mondod ezt? Csak mert ha utóbbi akkor az egy kicsit cinkes... Egy kép nem adja vissza a valóságot(PL: a Z1 sokkal frankóbb élőben, ahogy a G2 is).
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
De gustibus non est disputandum, emberek.
De ez a "Neo"-nak csúfolt visszabutított förmedvény nem a külseje miatt elfogadhatatlan, hanem önmagában értelmetlen koncepció. Ostoba húzásnak tűnik a Samu részéről.
Sent from Galaxy Note 3
-
Peterson_
addikt
Az alumíniumot?
Eléggé simán...
Két acél kés hátát üsd már össze légyszíves.
Elárulom, még az is szépen be fog nyomódni.
Attól, hogy Te feltételezel valamit, meg nem biztos, hogy igazad is van, pláne, hogy tapasztalat is van a véleményed ellen.
De hagyjuk, tényleg nem akarok vitatkozni.
Felőlem bármiből lehet, csak legyen egyben rendesen és tudja azt amire vettem.
-marcipánból ne legyen, mert azt nem szeretem-
Dilikutya:
- Hát nem mondhatom, hogy nincs igazad.
Én is szkeptikus voltam/ vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, annyi, hogy a Note3-nál kellemesen csalódtam.
Persze szívesebben szorongatnék pl egy One szerű készülékházat, de HTC-t meg pont más dolgok miatt nem vennék soha többet. -
Dilikutya
félisten
válasz
Peterson_ #52 üzenetére
Ki mondta, hogy gagyi? Idézem: "gagyi külsőt kölcsönöz". A bőrhatású műanyag, ami pontosan olyan messziről, mint a bőr, az gagyi külső. Ettől még lehet felőlem brutális kemény kommandós kevlárból, meg űrhajós plexiből is, akkor is gagyin néz ki. Egyéb képességeit nem vitatom, tisztában vagyok vele, hogy a hardver brutális erejű, a kijelző szép, a kamera kitűnő, ilyen téren nincs gond a Samsunggal. Én azt sem rovom fel nekik, hogy tényleg nagyon sok telefon készül ugyanazzal a dizájnnal, mivel csúnyának egyik sem csúnya, a lényeg a belső, meg hogy minőségre sincs gondom vele. Az enyémnek is (SIII Mini) bazári műanyag kinézete van , meg ránézésre még egy tucat modell örökölte a formáját, az elégedettségemen ez nem változtat. De attól még a bőrhatású műanyag, meg a lakkozott bazári polikarbonát gagyi.
-
-
-
Peterson_
addikt
Nézd, egy az, hogy veled ellentétben én ezt használom, a másik, nézz meg szétszerelési videót, törés tesztet, vagy csak bármilyen leírást.
Az festett fém...
A totyikban járt is úgy az egyik kolléga, hogy odaverte valaminek, szépen meg is sérült, Ő is ezt. erősítette meg.
A hátlapról nem nyitok vitát, tényleg ízlés kérdése.
Azt én sem állítottam, hogy nem láttam jobb megoldást, pláne ebben a kategóriában.
Csak annyit mondtam, hogy Samuhoz képest még a legjobb. -
-
Danny750
őstag
A Sony meg az Apple legalább minőségi...ennek a bőr hatásù hátlapjanis kopogós műanyag, mint a Note 3-nak! Vicc (ja meg az alu keret ami festett műanyag...)
Ebbe inkább ne menjünk bele!
Note 3 lite meg ,hogy a francba lehet 20%-al drágább a nagytesónál? Jajj Csamcsung -
Peterson_
addikt
Na mondjuk nem mondom, hogy nem lehetne "prémiumabb", de tényleg nem gagyi.
Gondolom én, meg sokan mások.
Egyébként a hátlapra 10-ből 8 ember elsőre azt gondolta, hogy valami bőr tok.
Egy szó mint száz, elfogadom, ha valakinek nem az ízlése...de maradjunk annyiban, hogy eddig messze a legjobb a Samutól. -
-
Peterson_
addikt
válasz
Dilikutya #51 üzenetére
Élőben láttad-e már a Note 3-at, esetleg tapogattad-e?
Senkitől nem hallottam még a környezetemben, hogy gagyi lenne, max, hogy "hű b*meg mekkora".
Ezen kívül elég jól össze is van rakva.
A dizájn tekintetében is kicsit szögletesebb, nem az a nagyon szappantartó.
Persze ízlések és pofonok.Ellenben ez a "Neo" ha tényleg ennyiért jön, erősen a gagyi kategória, teljes garival 150-160k körül kapható a Note 3.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Neurotoxin #47 üzenetére
Szerintem kimondottan gagyi külsőt kölcsönöz egy telefonnak (meg mindennek).
-
Ehhez pofa kell.... Samsung , mit vár az ember
@Neurotoxin: fogtam is Note 3-at... hát a minőségtől messze van, Kínában szebbet csinálnak...
-
Bodoo
tag
hát igen, gondolom ismerős az SII Plus ami valójában Minus
-
joey04
titán
szerintem nem lesz 181k. ennyire nem lehet hülye a samu.
-
Neurotoxin
őstag
Ezt a bőrhatású, művarrásos hátlapot szerintem nem kellene erőltetni..Már a CESen készült képeken is szörnyülködtem.
-
laci_csk
senior tag
Mivel "jobb" ez 599 euroert mint a nemreg bemutatott Sony T Ultra az meg "csak" 400 euro ?
-
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a „Neo” szó eléggé megtévesztő, hiszen arra utal (vagy legalábbis kéne, hogy utaljon), hogy a sima Note 3 megújult, továbbfejlesztett változata, holott erről szó sincs, hanem a sima Note 2-t adták ki újra eléggé túlárazva. A népek meg veszik majd, mint a cukrot. Félelmetes...
-
halkow
őstag
ki az abszolút hülye ?
Aki ezt megvesziA rendes note 30k val olcsóbb és jobb is...
-
xmaas
őstag
Hat ez Light edisun az biztos plane az ara
-
dsr
senior tag
Ennyi pénzért nem kéne , de alapból sem , mert samu...
-
gerii
addikt
"Napi Samsung hírünket add meg nékünk ma"
"És ne vígy minket a kísértésbe de szabadíts meg a gonosztól" -
iSonic
addikt
Hát ezaz, megkapod azt is 2 év garanciával, van rajta ugyanúgy 4.3-om, sőt hamarosan KitKat.. csak nincs bőrhatású cucc a hátulján, amit úgyis lefedsz, mert veszel rá tokot..
A másik ami idegesítő, hogy ugyanazt a dizájnt játsszák el, mint a Note 3-nál aztán majd ott lesz a sok kis hencegő gyerek, ha ez Note 3.. meg ebből lesznek majd a nagy átverések is.. egy laikus szemében a két készülék csak akkor más ha egymás mellé teszi..
-
AS
félisten
399 Euro lesz már nem azért.. Ismét egy flame keltő cikk....
-
iSonic
addikt
semmi értelme ennek a telefonnak, körülbelül ugyanazt tudja mint a Note 2 (8 MP kamera, 16Gb belső tárhely.. csak ott "gyengébb" proci van..).. az ára az egekben és az egész úgy ámblokk egy baromság.. nem értem milyen szegmenst akar megcélozni a Samsung ezzel a készülékkel..
-
-
-
Crafter32
őstag
Úgy látom vki moderálva lesz.
Egyébként továbbra sem értem mire tudnám használni az ekkora mobilokat és legfőképpen mikor? Magamnál hordani nem tudnám kényelmesen, egy kézzel pedig kizárt a használata. Divat telefonak vagy felvágni vele pedig az anyaghasználat, külső és hát a márkanév miatt nem hinném, hogy lehetne.
Talán munkaeszköznek jó lehet. Az pedig nem indokolja a magas eladott darabszámot. -
törölt tag
Hát, ha ilyen telefont akarnék venni, akkor inkább gyűjtenék egy hónappal tovább, és megvenném a rendes Note-ot.
-
Cyberpunk
félisten
Note 3 Light, de legalább jó drágán kezd.
-
Gyula88
tag
Rohadt dragan kezd ahhoz viszonyitva, hogy Note 2 kb...
-
törölt tag
A bőr hátlap kifejezetten kellemes hatású.
-
kbyte1024
veterán
Butított verza 181k? Gratula
-
alfaromeo33
aktív tag
Kár hogy a Note 3 meg már 150alatt megkapható függetlenül. Ha ebből ennyiért egyet is eladnak akkor a telefonnal együtt adhatják a páciensnek a világ legnagyobb marhája címet is.
Noooooomááális????? -
Schmidi
tag
A cikk miatt megnéztem, hogy mennyibe kerül a Note 3. Kb. 140000-t van 1 év teljes körű garanciával. Tudom, hogy ez csak kezdőára a Neonak, de akkor is sok.
-
Nigér
őstag
Szóval egy Note "kettőésfél"-ért 180-200 ezer forint?
Anyádat, kedves samsung. -
Kaminski
tag
180ezer....! Ennyit lite, pite verzióról...!
-
roli543
őstag
A Note 3 visszafogott változata cirka 200 ezer Ft... Ez a kedvenc mondatom
-
Csapoati
nagyúr
Igzabol itt egyedul az ar fog donteni, hogy eletkepes ajanlat lesz-e vagy sem.
-
peestee83
aktív tag
Ismét egy gyönyörű formavilágú telefon került ki a Samsung műhelyéből....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest