- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benetnes
tag
válasz
Dilikutya #75 üzenetére
Igazad van, viszont nem mindenki tud negyvenezer forint pluszt kifizetni! Ebbe bele se szeretnék kezdeni miért!
Az viszont, hogy vannak ilyen paraszt boltosok elszomorít. Nekem is volt rossz tapasztalatom és majdnem benyúltam az emberért a pultba! Oda viszont be nem megyek többet...
Egyébként lehet, hogy egy Note 3-at nem adsz el egy év múlva de nem lehet tudni mi lessz akkor! A tavalyi csúcs készülékek sem voltak sokáig a topon,vagy például úgy hozza a helyzet, hogy el kell adnod! A helyesírásom pedig a telefonomnak köszönhetem mert Kb tíz forintot ér! -
Peterson_
addikt
válasz
Dilikutya #51 üzenetére
Élőben láttad-e már a Note 3-at, esetleg tapogattad-e?
Senkitől nem hallottam még a környezetemben, hogy gagyi lenne, max, hogy "hű b*meg mekkora".
Ezen kívül elég jól össze is van rakva.
A dizájn tekintetében is kicsit szögletesebb, nem az a nagyon szappantartó.
Persze ízlések és pofonok.Ellenben ez a "Neo" ha tényleg ennyiért jön, erősen a gagyi kategória, teljes garival 150-160k körül kapható a Note 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest