- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benetnes
tag
válasz
Dilikutya #75 üzenetére
Igazad van, viszont nem mindenki tud negyvenezer forint pluszt kifizetni! Ebbe bele se szeretnék kezdeni miért!
Az viszont, hogy vannak ilyen paraszt boltosok elszomorít. Nekem is volt rossz tapasztalatom és majdnem benyúltam az emberért a pultba! Oda viszont be nem megyek többet...
Egyébként lehet, hogy egy Note 3-at nem adsz el egy év múlva de nem lehet tudni mi lessz akkor! A tavalyi csúcs készülékek sem voltak sokáig a topon,vagy például úgy hozza a helyzet, hogy el kell adnod! A helyesírásom pedig a telefonomnak köszönhetem mert Kb tíz forintot ér! -
Benetnes
tag
Normáis helyeket hadjuk, szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy 1év bohóc garancia pluszban nem ér 40-60ezret! Főleg a technológia jelenlegi fejlődése mellet és mert ebben a csodálatos országban élünk!
Ha 1 év mùlva eladósorba kerül attól még ugyananyit buksz 1év garival mintha már nem lenne rajta gari! Sok telefont vettem sufniGSM-boltból!
De persze ez csak az én véleményem....
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest