Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Benetnes #76 üzenetére

Szerintem aki nem tud 180-ért telefont venni, annak ugyanaz a 140-es sufniból sem való. Azért ez az árszint már nem a létszükséglet kategória, bírom, hogy itt garasoskodnak a legtöbben.
    Tavalyi csúcskészülék mióta számít elavultnak? Mi az az alkalmazás, ami nem fut rajta? Értelemszerűen az új többet tud, hiszen nem lenne rá vevő, ha nem így lenne, de ahhoz nem elég, hogy épeszű ember évente cserélgesse. És ha már sufniba jársz, az eladás-vétel ideje sem biztos, hogy egy napra esik, szerintem az ilyen cigánykodás megint csak a hobbitelefonosaknak való.

• Dilikutya

félisten

válasz Benetnes #72 üzenetére

Látom, milyenek a sufni GSM boltok, milyen emberek dolgoznak ott (valószínűleg ők a tulaj), milyen emberek járnak oda, és köszönöm szépen, én nem kérnék ebből. Ránézésre megbízhatatlan az összes, nem a +1 év a bohócgarancia, hanem az, amit itt adnak. Az ugyanis nem is magyarországi garancia, az itthoni forgalmazó szerintem szóba sem áll velük. Egyszer akartam fóliát venni, mondott egy árat a srác, hogy mennyibe kerül, és majd hét elején lesz. Hét elején a duplája volt, amikor a másik gyökér volt a pultban. Ezek a bohócok (bár a helyesírásod se kutya). 2000Ft-ot sem adnék a kezükbe, nemhogy 140 ezret. Ha már megtehetem, hogy 140 ezret kifizetek egyben egy független telefonért, akkor ki tudok fizetni 180-at is, hogy rendes helyen vegyem normális, érvényesíttethető garanciával. Egy Note3-at úgysem ad el az ember egy év múlva, kivéve, akinek hobbiból van telefonja, és nem használatra.
    Nem csak +1 év garanciát veszel hivatalos forgalmazótól itthon, hanem olyan garanciát, ami ér is valamit. Sok helyen még cserekészüléket is adnak az ügyintézés idejére, ami jól jön annak, aki használja is. Hobbiból drága kütyüket vásárlóknak ez nyilván nem fontos, de hülyegyereknek szerintem kár a kezébe ilyen. Ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák