- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenger
tag
Gondolom úgy mint bármilyen kernelt. De ha CWM-ből felrakod a docmaster v3.1-et egy sima b15-re az is ugyan az. B15 alap meg semaphore kernel+nova launcher, mondjuk van 1-2 plusz app, meg samsung apps meg facebook sync benne, és invertált színű névjegyzék és email kliens..
Ja és egyből működő superuser app -
sagit
veterán
narancs nekem nem jön be.. bár lehet csak megszokás kérdése.. az ICS kék sem tetszett
am 2.8-nál tartunk sőt a "cséndzslogban" már 2.9-van és végre odaírta a verziószámot
faja változásokat ír, bár csak működne is.
délután tesztelemlogarithm:macska nekem nem jött be soha, bár enm kicsit szmúsz
-
sagit
veterán
flesseld rá a v 2.0-t
bejavította az akkut nálam és az óra is középen maradt. Viszont az elhalványuló ikonok bugosak maradtak.havenger: én a SamMarket+Sync verziót raktam..- és megjelent a szinkron csak éppen cseszik szinkronizálni
(de lehet hogy nálam van a hiba)
-
( V )
veterán
heh és még addig se kellett várni:
v1.6:
-themed CM9 music app
-fixed big status bar close button
-fixed some nova launcher bugs
-themed spare parts icon
-themed live wallpapers icon
-themed google voice icons
-themed superuser icons
-themed terminal icons
-themed download icon
-themed sim toolkit icon
-fixed some battery icons in the framework -
sagit
veterán
feltolom zippy-reakkó nemez a swap fájl a zRam funkció, csak megfelelő kernel-el érhető el
a méretét is lehet változtatni igaz csak mókolva... az init.d mappában a zram-ot megnyitod.. (pl file editor-al) és van egy érték (100=10%)
ezt módosíthatod.. a ram méretével vagy arányban... én 50%-os swap-ot lőttem be első próbának ( 500)
-
sagit
veterán
erre én is gondoltam, de nem hozott létre külön partíciót
ettől függetlenül kipróbáltam:
az első parancsnál csak reboot után fellát a rendszer és indítottam egy gyári böngészőt 2 lappal ( XDA+MA)
második parancsnál mellé indítottam egy friendcaster+talk+tárcsázó hármast
harmadik körben egy zene lejátszót+tv24-et
és végül gmailt is betettem még a ramba
mindd bentmarad csak a zene appot lőtte ki valamiért
viszont a böngésző mind kettő lapja hibátlanul be volt töltve, nem kellett töltögetni.. és be sem zárta
(és a terminal emulator is futott ugye végig ami ~20 mb ramot foglal)
szerk: az ikonok nem a téma része, telepítettem egy ADW EX-et és annak a minimalist témájában vannak ezek az ikonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest