- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #239 üzenetére
Mi az elképesztő?
ha nem használod ez sem merül :p
-
sagit
veterán
kezeli, nekem sem ment elsőre csak miután töröltem az app adatait az alkalmazáskezelésben
más:
vannak pici laggok de ezt nézzétek el szegény telefonnak.. a proci 40%-on pörög idle a videófelvételtől
ha csak netezik az ember akkor ez a béta böngésző ezzel a béta rommal azért elég kellemes sebességet tud produkálni
a videó normál minőség+30 fps 1400mhz-en
-
sagit
veterán
semmi lagg, villámgyorsan fordul,,, érezhetően gyorsabb mint a B15
csináljatok egy backuppot.. egy próbát megér
-
sagit
veterán
no wipe-ként felment de nem tudok bejelentkezni a google accountommal szóval kapott egy factory reset-et
frankón testre szabható és mocsok gyors.. írja is a fejlesztő hogy a sebesség volt a cél
statusbar-on rengeteg minden állítgatható, lockscreen-en is
eddig ennyi (elvileg javítva van benne az android os fogyasztásának a bugja) -
sagit
veterán
én ma kipróbálom ezt a romot : [link]
-
sagit
veterán
narancs nekem nem jön be.. bár lehet csak megszokás kérdése.. az ICS kék sem tetszett
am 2.8-nál tartunk sőt a "cséndzslogban" már 2.9-van és végre odaírta a verziószámot
faja változásokat ír, bár csak működne is.
délután tesztelemlogarithm:macska nekem nem jött be soha, bár enm kicsit szmúsz
-
sagit
veterán
remélem nem csak a neve változott hanem a bugok is megszűntek.. 2 perc és mondom a tapasztalatokat
-
sagit
veterán
jah és friendaster-rel jó a facebook sync.. csak eddig lusta voltam kipróbálni
-
sagit
veterán
felraktam a 2.5-ös exodus-t.. még mindig szar a talk és az usb csatlakozás is bugos nálam.. szóval várok...
-
sagit
veterán
az nekem is előjött... csak MTP-vel akart csatlakozni a szemét
van 2.5 is, de nem akarom most felrakni.. délután csinálok egy backupot és akkor majd.Devil kernelhez: topikjában írták hogy a CFS multitaskingra jobb de kicsit lassabb mint a BFS. Én azt raktam fel, eddig szuper.
Intelidemand is elmegy, az idle fogyasztás is jó. (wifin 1%/1 óra)
ez a touchwake micsoda? nemnagyon találtam róla semmit.
Illetve ki milyen voodoo color beállítást használ?
-
sagit
veterán
parancsolj: [link] itt még kék az óra és nincs középen.. de nem bugos
D1L1ZS:full szűz rendszerre is felraktam hátha úgy menni fog.. nem megy a talk, akármit csináltam szóval továbbra is marad a 2.0
ha kell mégis a talk akkor a build 15-ből root explorer-el ki kell másolni és betenni a system/appba
-
sagit
veterán
flesseld rá a v 2.0-t
bejavította az akkut nálam és az óra is középen maradt. Viszont az elhalványuló ikonok bugosak maradtak.havenger: én a SamMarket+Sync verziót raktam..- és megjelent a szinkron csak éppen cseszik szinkronizálni
(de lehet hogy nálam van a hiba)
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
frissült az exodus.. 2.1 az aktuális
-
sagit
veterán
igen, ez feltűnt.. 1,2-re kellett tuningolnom hogy megmaradjon a sebesség
~164 mb sok, mivel ennyi programmal is üres elvileg több mint a fele... szerintem 90mb-ra visszanyirbálom és azzal tesztelem
azt még jó volna tudni hogy a tömörítési arány milyen lehet... tehát ami a ramban foglal 10 mb-ot az a zRam partíción mennyit foglalhat?
-
sagit
veterán
feltolom zippy-reakkó nemez a swap fájl a zRam funkció, csak megfelelő kernel-el érhető el
a méretét is lehet változtatni igaz csak mókolva... az init.d mappában a zram-ot megnyitod.. (pl file editor-al) és van egy érték (100=10%)
ezt módosíthatod.. a ram méretével vagy arányban... én 50%-os swap-ot lőttem be első próbának ( 500)
-
sagit
veterán
erre én is gondoltam, de nem hozott létre külön partíciót
ettől függetlenül kipróbáltam:
az első parancsnál csak reboot után fellát a rendszer és indítottam egy gyári böngészőt 2 lappal ( XDA+MA)
második parancsnál mellé indítottam egy friendcaster+talk+tárcsázó hármast
harmadik körben egy zene lejátszót+tv24-et
és végül gmailt is betettem még a ramba
mindd bentmarad csak a zene appot lőtte ki valamiért
viszont a böngésző mind kettő lapja hibátlanul be volt töltve, nem kellett töltögetni.. és be sem zárta
(és a terminal emulator is futott ugye végig ami ~20 mb ramot foglal)
szerk: az ikonok nem a téma része, telepítettem egy ADW EX-et és annak a minimalist témájában vannak ezek az ikonok
-
sagit
veterán
én is néztem.. nem tudom mi volt akkor ez a tegnapi
igazán odaírhatná a verziószámot
fel is raktam de a tárcsázóba az ikon még ebben is bugos
jah és nem volt wifim utána... de egy fix permission megjavítottamás: rászántam magam hogy bohóckodjak ezzel a swap-al.. mondom majd a tapasztalatokat
-
sagit
veterán
válasz
logarithm #61 üzenetére
erről nem tudok nyilatkozni, nem pesti vagyok..
TinyAppWorks a fejlesztő? mert neki van pécsi menetrendje is, azt viszont használom kifogástalanul
ha pedig nem az ő appját használod akkor csak ajánlani tudom [link]
nyáron amikor fent voltam 1,5 hetet hibátlanul tudtam használni
-
sagit
veterán
válasz
hargimalac #55 üzenetére
Nem használom mert ha kicsit is sötétebb van már szarul müxik... de egyébként ha felraktad cwm-ből akkor beállítások-> biztonság alatt megtalálod
-
sagit
veterán
válasz
hargimalac #46 üzenetére
átírom ma még valamikor
logarithm: IO fájlmenedzsert használj, megkedveltem pedig astro-s voltam.
van framework restor-er XDA-n.. de nem találom.. ha újrahúzod elvileg nem vesznek el az appjaid ( ha upgrad-elsz akkor tuti)
de hogy ugyan azt a bulidet felhúzod ugyan arra .. de szerintem nem fognak elveszni az appok
szerk: itt a téma visszaállító, ezt is berakom ma a cikkbe
-
sagit
veterán
v1.4: -added themed calendar
-added inverted contacts
-fixed radio buttons -
sagit
veterán
"Zram setting of cm rom is without functionality and Voodoo Sound for voodoo control app will be back later"
"yes, today. the autobrightness seems to be a problem from stock kernel. I did not change anything related to this."
a voodoo hiányát én pl csak már pécsre menet vettem észre ma
tök szívás votl az nélkül hallgatni
-
sagit
veterán
perka mod csúszik... viszont van 1.3-as update az exodus témából.. és mivel van benne már %-os aksi is ezért szerintem a perkát hanyagolom...
Devil kernel update is várható még ma
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
Motion_Blur #21 üzenetére
többet nem tudtam kifacsarni belőle.. ami feltűnt hogy thunderbolt telepítés után megszaladt a 3d de visszaesett a cpu...
a belső SD-m meg hát.. szar
-
sagit
veterán
válasz
hargimalac #4 üzenetére
még nincs, estére lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Linux kezdőknek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- Open Broadcaster Software OBS
- Magisk
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest