- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
#59070464 #247 üzenetére
Google Play név alatt nézted már? ez most az új "market"
-
( V )
veterán
na próbálom belevezetni magam ebbe a LiveOC hangolásba de ahogy olvastam a Glitch HOWTO-ban nem csak az ARM voltokkal kell ám játszani, hanem az INT-ekkel is, még ha csak szösszenetnyit is. mindenesetre kicsivel összetettebb manővernek tűnik mint a "sima" emelt CPU-hoz belőni a voltokat nomeg mintha jóval többet is kellene adni nekik LiveOC alatt a stabilitás végett. úgyohyg lehet egyenlőre marad a default sema beállítás 1200-re amíg át nem látom pontosan a témát, de azért köszönöm a tippeket
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #237 üzenetére
ide -> [link]
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #234 üzenetére
igazából nem baj ha nem "gyári" az efs mappa csak legyen lementve, mert ha elmászik az IMEI akkor azzal tudod vissza állítani! a garinál amúgy nem nagyon szokták nézni
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #231 üzenetére
np
ja és a legfontosabb: EFS mappa mentés [link]
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #228 üzenetére
" ...I can only show you the door. You're the one that has to walk through it. "
szerintem a legegyszerűbb akkor ha az elején kezded:
olvasnivalók - ph - Galaxy S 1-es hsz, pdafanclub Galaxy S FAQ, XDA - FAQ (angol)
a governorokról, schedulerekről szóló FAQ-ot már linketem
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #226 üzenetére
ha stimmelnek az APN-ek és kiválasztottad a megfelelőt, akkor automatán fog csatlakozni, de nem árt ránézni a mobil adat beállításoknál hogy tényleg engedélyezve van a mobilnet.
az ilyen benchmark progikban őszintén szólva sose bíztam én most 3624-et értem el 1,2GHz-n (CM7-en) GPU tuning nélkül. a másik meg hogy minden CPU/GPU más és nem biztos hogy sagit beállításai nálad is megfelelőek lesznek - már ami az OC/UV értékeket illeti úgyhogy ezeket nem árt kisakkozni és tesztelni hogy hol stabil még a rendszer, ill a scheduler / governor beállítások is teljesen más eredményt adnak attól függően hogy performance / balance / coservative kategóriában választunk. szóval kicsit inkább türelem játék mint sem sablonos beállítós a tuning! -
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #224 üzenetére
melyik kernel van fent? Devil 1.1 ? asszem azokban nincs benne a bfq i/o ütemező. sokat nem vesztesz vele, elvileg a cfq valamivel újabb változata, de van jó pár más amiből lehet választani ízlés szerint
( bővebben: [link] 4es pontnál vannak a schedulerek )
-
( V )
veterán
nofene, a Black Infinitum megállapodott a v3.4-en? lehet már használható lett?
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #219 üzenetére
próbáld meg rootexlorer-el - root jogokkal kell bírnia és akkor már mindent másol!
-
( V )
veterán
EFS mappa mentésed van már? ha igen akkor mehet a leírás szerint! esetleg D1L1ZS kolléga foolproof módszerét is kipróbálhatod ha tutitutira akarsz menni
-
( V )
veterán
erről jut eszembe, én is kacérkodtam a gondolattal hogy kipróbálom a Sema ICS-t (bár még viszonylag kezdetleges) - ha devilen vagyok hogy célszerű feltenni: (nand mentés alap) wipeok, B15 reflash és utána vagy csak simán a mostanira rá lehet flashelni?
-
( V )
veterán
mondjuk nem értem miért nexus shotokat rakott ki ha már nevet váltott...
szerk: ja igen látom - az eredeti exodus project shotjai...mindenesetre ígéretesen fejlődik, de ahogy látom (#172) van még miért várni egy rendes stable verzióra
-
( V )
veterán
touchwake: miután kikapcsol a képernyő még az nstoolsban meghatározott ideig érzékeli az érintést és visszakapcsol - szerintem jó feature főleg ha sokáig bambulok vmin és kikapcsol a kép -> nem kell babrálni a bekapcs gombbal
ott van amúgy a leírás Q & A szekcióbanmeg egy [link] is a konkrét modhoz.
a VC-t viszont nem találom hogy hol lehetne csavargatni, mi kell hozzá?
oké most már reagál a Voodoo Controlnekem a Voodoo v1 profilon van.
-
( V )
veterán
a Nova Launcher-t azért még vissza flasheltem, mert még így bétában is nagyon tetszetős
-
( V )
veterán
válasz
logarithm #106 üzenetére
nah megvan a válasz: a Known Issues alatt volt - Regression in BUILD 15: Superuser application crashes (fix) [link]
cwm-ből flash én utána műxik rendesen!ellenben ez a legutóbbi (2.1 - onnan gondolom hogy az óra középre került) exodus kissé buggos: a redőny folyton látszik fent és kitakarja a status bart...
-
( V )
veterán
heh és még addig se kellett várni:
v1.6:
-themed CM9 music app
-fixed big status bar close button
-fixed some nova launcher bugs
-themed spare parts icon
-themed live wallpapers icon
-themed google voice icons
-themed superuser icons
-themed terminal icons
-themed download icon
-themed sim toolkit icon
-fixed some battery icons in the framework -
( V )
veterán
lehet hogy itt is van egy swap-file mint a vinydózban?
ach so ADW Ex... de régen használtam már
LOL CM9
Black Exodus %25 battery.zip-> Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
vki egy linket tud dobni? v1.5 természetesen(bár lehet ha várok délutánig már lesz 1.6
)
szerk: már van kint új link
-
( V )
veterán
nagyon jó lett, frankón kedvet kap az ember!
esetleg 1-2 screen vagy egy demovideó és csillagos ötös!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ford topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest