- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenger
tag
válasz
tysonn198810 #219 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a nandbackup csinál efs mentést is, ha csinálsz egy rendszer backup-ot, szóval ha van CWM-ed, és csináltál már nandbackupot, akkor a belső memórián backup mappában nézz szét.
-
havenger
tag
Wireless tetheringről volt már kérdés? Miért kapcsolódik ki egyből, ahogy bekapcsolom?
-
havenger
tag
Kint van a 0.8.0-s semaphore kernel, javítottak néhány fagyást(töltő rádugáskor nekem is előjött néha) és a beépített adatforgalom számláló is működik már tökéletesen. 0.7.5-re wipe nélkül felment cwm-ből.
-
havenger
tag
Gondolom úgy mint bármilyen kernelt. De ha CWM-ből felrakod a docmaster v3.1-et egy sima b15-re az is ugyan az. B15 alap meg semaphore kernel+nova launcher, mondjuk van 1-2 plusz app, meg samsung apps meg facebook sync benne, és invertált színű névjegyzék és email kliens..
Ja és egyből működő superuser app -
havenger
tag
Az adatforgalom számlálót vissza lehet valahogy gyári állapotba állítani? Nem mér semmit, és a limitet meg az intervallumot sem lehet állítani. Semaphore kernel okozhatja? Alap b 15-nél működött, de ebben a docmasters-ben nem akarja az igazat, lehet valamit túlmoddoltak rajta
-
havenger
tag
Közben rájöttem én is, hogyan kell, igaz egy módosított b15-öt raktam fel, Docmaster v3.1. Egész jó, bár kicsit homályos képeket tölt be facebookról, de az legyen a legkevesebb.
Amúgy lehet a sima Facebook appal is megcsinálta volna márNem tudom mi a különbség a friendcaster és a facebook contact sync között...
Múltkori bootloopot amúgy csak egy 3 file-os JVT újrahúzásával tudtam megoldani. a nandbackup ugyan úgy rossz volt, vagy csak én nem voltam elég türelmes
-
havenger
tag
válasz
havenger #148 üzenetére
Grr kicsúsztam.
Ez elég jónak tűnik: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465839. Holnap lehet kipróbálom -
havenger
tag
válasz
havenger #136 üzenetére
Közben visszatértem én is. Valahogy nem javította ki a másik kernel sem a bootloopot(hiába restore-oltam bármit), úgyhogy felraktam egy 3 file-os JVT-t. Ez jó is lett egyből
Inkább kivárom 2.3.5-ön amíg beleírják a hacksungos ICS-be a sync támogatást. Valami belsős infó nincs róla, hogy mikor jön a build 16?
Vagy onecosmic féle rom mennyire jó? Abban a sync benne van ha jól emlékszem.
-
havenger
tag
Mindenképp ICS kernelt? Van cf-root 2.3.5 JVT-m kéznél. Abból tudnék restore-t nyomni egy régebbi 2.3.5-re vagy egy build 15-ös mentésem is van. Azt nem tudom hogy CWM-ből kernelt is állít e vissza, mondjuk így telepedett az ICS is.
Valószínűleg ott rontottam el, hogy a wipe után beindítás nélkül egyből felraktam a samsungos appokat -
havenger
tag
Na csináltam egy wipe-ot, hátha így működik a sync, erre bootloop, és a recovery-t sem tudom előcsalni, csak a download módot. Ötlet? odinnal rakjak rá egy devil kernelt?
-
havenger
tag
válasz
havenger #125 üzenetére
Na jó lett, a hozzászólásoknál találtam b15-ös hacksungra való sync zipet. Legalábbis a listában ott van, egy custon contact list-et meg gyerekjáték felrakni.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=876716&d=1327769280 -
havenger
tag
Felraktam én is a build 15-öt. Egész jól megy, bár van néhány furcsasága. Be van építve már ugye az akku kijelző módosítása, de hiába kapcsolom bármire, nem változik, újraindítás se segít, van valami módszer rá, hogy működjön. Ugyan ez van a térerővel is.
Másik: facebookot meg twittert lehet valahogy párosítani a névjegyzékbe? Vagy úgy egyáltalán a telefon accountjaihoz hozzáadni? Facebook app telepítése után ott van a hozzáadható accountok közt, de nem csinál semmit ha rábökök. Ez a két dolog zavar, minden egyéb tökéletesen működik eddig.
Ja és nem lehet valahogy egy alap samsung TW-s kontakt listát alárakni? Ennek az alapnak eléggé körülményes a használata. Bár gondolom lassan napirendre fog kerülni a feljavítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest