- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Igen. Szerintem így fognak a boltok polcaira kerülni, (persze ezt is bolt fogja válogatni, biztosan lesznek olyanok amik jócskán rádobnak majd...) de ebben látom a logikát is. AMD-nek vissza kell nyernie a vásárlókat, illetve továbbiakat szereznie, hogy a sok év lemaradásból adódó pénzkiesést visszahozza, és visszatornássza magát az asztali frontra. Ha teljesítmény mellé, egy jó árazás is párosul (mint amit fent elképzeltem)... nagyon sokat fognak nyerni.
-
sb
veterán
Ez a bővíthetőség a valóságban fele akkorát sem szól.
APU-knál ugyanúgy cserebere volt a foglalatokon, AM2, AM3 sem véletlen volt. Cserébe a 1155 és 1151 is két modellt elvitt. De a lényeg amiről írni akartam: az AMD lapok alacsony árai valami tévhit lehet.Nekem Intel alá sem volt soha 20-25k-nál drágább deszkám. Kezdtem H67-tel, utána kapott Z77-et, így +400MHz-et a Sandy i5. Ez a Z77 volt újan 25k kb. (én használtan 18-ért vettem, most vitték el 3 év múlva 24-ért.
) Most cseréltem H110+Skylake i5-re, ami kell azt tudja megint a legkisebb lap is. Ezen felül mentek Pentiumok kis gépben, HTPC-ben szintén 10k-s H81, B85 lapokkal, de egy i5-öt ugyanúgy elvittek volna lazán.
ITX lapok is voltak köztük. És a lényeg. AMD is mindig felmerült, de valahogy lapban csak ennél drágábbak voltak ami kikompenzálta az árkülönbség nagy részét (APU-knál a rammal együtt). ITX-ben pedig még nagyobb volt a különbség. Felszereltségről már nem is beszélve. Általában USB3-hoz ütősebb AMD lap kellett mint Intelből.
(Egyébként a teljes platformváltás sem olyan óriási ráfizetés, ram váltásoknál is értelmesen lehet cserélni amikor felfutott az új modulok termelése.)Lehet Intel alá 80k-s lapot is venni, de a legolcsóbb és olcsó, de felszerelt lapokat is itt könnyebb kifogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest