- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Feláll a szerszáma egyeseknek, vagy nem áll, pont nem érdekel. A kulturált véleménynyilvánító társadalom a PH!-t is belepi szépen lassan. Csak nem veszik észre, hogy kutya nem kíváncsi a degenerált véleményükre, de normálisra pedig nem képesek. Ez van.
ON: Valakinek van már a birtokában ilyen ram? Lecseréltem a Fury-m (2133 MHz) egy ilyenre. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokat dobott a 3200MHz. Igaz kényszer csere volt, mert meg akartam szabadulni az Easy-Shop Kft.-től, ahol vettem a Furyt, mert embertelen amit leműveltek a garanciális csere során. Mindegy, hosszú.
Kérdés: Nektek is darabos az RGB átmenetek? Nem olyan fluidan vált színt szerintem. Ill nem tudom kontrollálni csak akkor, ha olyan lapom van?(Asus Aura, Giga RGB Fusion) Jelenleg egy Z170 Extreme4-ben van, bőven elég lenne, ha egy színben megállna, de erre jelenleg képtelen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest