- Ilyen lesz a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ezek 500 MHz-es procik, 256 mega rammal. van olyan is, amiben van vga. én olyan dolgokra használom, amire mások routert vesznek openwrt-vel. hálózat-minőség ellenőrzés, forgalom figyelés, stb. van belőle olyan, amelyik fent van egy torony tetején. ha nem akarok mászni, dobok neki egy sms-t, akkor bekapcsolja a wifijét, rá tudok menni és lentről konfigurálni az egész kócerájt.
-
dabadab
titán
"A CF kártyához olyan adapter kell, ami támogatja a bootot, nem?"
A CF-IDE adapterek full passzív cuccok, mivel a CF kártyákon tulajdonképpen IDE csatlakozó van, csak más a formája, szóval az adapter a bootolás dolgába nem szól bele, nálam gond nélkül ment a dolog (nem X22-szal, hanem már nememlékszemmilyen alaplapos asztali géppel).
-
MurdR
veterán
Rosszul emlékeztem, 1700Ft, javítottam is.
A beépített CF olvasóval próbáltam összehozni, de nem megy.
Pedig az lenne a királyság.RAM:
Ebayen keress rá, micron 512 sodimm SD, ki fogja dobni találatként, frísippinges
(Bocsi most nem linkelek mert már lefeküdtem, de ha nem találod, holnap belinkelem)Bitpork: ez csak természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest