- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Tim: igazából az ''úton van'' jelző az az én esetemben azt jelenti, hogy eddig ''lusta voltam érte elmenni''. Valamelyik nap beszéltem a tulajjal, elsején jön felém és bedobja a gépezetet.
hcl: nagyon tetszik az elképzelés, el is kezdtem már foglalkozni a Linux-szal, értem is hogy mi az a grub, de a jelenlegi tudásom kimerül abban, hogy Lilivel csinálok egy Ubis bootos penrájt, és feltelepítem, majd használom. Mindíg kinevezek egy Linuxos notit amin majd megtanulok linukszolni, és amint ez megtörtént, akkor kihagyhatatlan ajánlat miatt el is adom a gépet.
(Kb 3 db. Lenovo T61-gyel játszottam már el ezt..)
Most vagy sikerül életre keltenem egy HP NX valami Pentium M-es gépet és azzal fogom ezt véghez vinni, vagy egy Amilo fogja ezt a szerepet betölteni, csak ez még a jövő zenéje. (Mindkettőbe kellene RAM, csak sajnálok sokezeré' DDR2 SoDimmet venni.)Telepítéskor megadod, hogy a winyó bootszektorába tegye a loadert (disztrótól függően Grub vagy Lilo) és az már jó esetben be tudja bootolni az olvasóban levő CF-et. -ha nincs benne a gépben a CF,vakkor viszont gond nélkül indul a Win, ugye?
-
Nem néztem utána, csak egy időben játszottam a gondolattal, hogy szegény ember SSD-jének egy CF kártya menjen a Fujitsuba - de aztán lett egy IDE SSD bagóért
@MurdR : Nem a francot nem tudod megcsinálni a beépített CF olvasóval!!4!!!4!!
Telepítéskor megadod, hogy a winyó bootszektorába tegye a loadert (disztrótól függően Grub vagy Lilo) és az már jó esetben be tudja bootolni az olvasóban levő CF-et. A winydózt is bebootolja, nem bántja. Persze nem biztos, hogy akkor már látja a az olvasót, de próba cseresznye.Azon a vason egy Debian elszaladgál Openbox-szal, igazából a Lubuntu már kicsit sok LXDE-vel, de menni megy. 8GB-on elvan mind a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest