- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezt passzolom, valszeg igazad lehet
természetesen semmit sem lehet kizárni, de a kevés wp felhasználó miatt inkább talán megkapják ők is. a mobiltelefon offenzíva viszont így elmarad, legalábbis a most futó hardveres telefonokból valszeg. csak az új nagyobb kijelzős több magos telefonok lesznek a következő hullám, ami igazság szerint nem is baj, legalább átlátható a piac..
csak egyet tehetne az ms: tehetne rá egy ugyanolyan dedikált hardveres on-off kapcsolót a készülékre oldalába vagy tetejébe, mint ahogy kamera exponáló gomb van. ez utóbbi hatalmas piros pont nekik. -
Blyan
félisten
Én ezt marhaságnak tartom. Vagy lesz frissítés, vagy nem, de fizetési modellt nem tudok elképzelni.
Amit mondasz felhasználói programrendszerek és zár forrású oprendszerek sajátja - de ezt jól tudod Te is.
Ráadásul viszonylag egyszerűen megkerülhető - mint a pc-s fronton.
Neem, ez számomra elképzelhetetlen.
Kb akkora önkibaszás, mint az elérhetetlen frissítés - csak könnyebben megkerülhető. -
Még egy kérdésem lenne, ha nem gáz.
Eddig csak felületesen nézegettem a WP7 menüjét egy szolgáltatónál, de nem ismerem annyira, mint az Anddroid-ot vagy az iOS-t.Arra lennék kiváncsi, hogy a MS szolgáltatások mennyire integrálódnak a felületbe?
Én kizárólag Messengert és Skype-ot használnék az MS palettáról, mást nem.
Szerinted gyakran ütköznék számomra fölösleges menüpontokba illetve kérdésekbe?
A kérdés méginkább él a jövőbeli WP verziókra, mivel valszeg WP8 elött nem lesz okos telefonom.Köszi!
-
Blyan
félisten
Nem tudom, kíváncsi leszek. Azt is el tudom képzelni, hogy a shell nem lesz képes fájlokat megnyitni, fájlkezelő szinten (vagyis az utóbbi nem lesz), hanem, ahogy most van, az alkalmazásokból lehet megnyitni a fájlokat.
Pl a kolléga által említett open with... opció nem nagyon lesz. Ezek megmaradnak a win8 tabletben, ami bár rokon de azért különbözik majd a WP8-tól (illetve fordítva).De majd kiderül. Szerintem túl nagy szabadságra kár számítani, az eleve öntökönrúgás lenne WP eddig koncepcióját tekintve.
-
-
Integra
titán
egy lehetőség lehetne az pl, hogy mondjuk az integrált 16 v 32gb memória mellett az sd kártyát external_storage-ként, vagyis usb mass storage-ként 100-ban képes használni, akkor megvettek a wp8-ra.
ha viszont továbbra is ott buzulunk, hogy rá tudsz tölteni adatot sima usb kábellel, f5 copy, de nem tudja az adatállományt megnyitni/lejátszani/editálni róla a telefon, akkor ez még mindig kevés. minden esetre az pozitiv, hogy végre meghallgatták a felhasználói nyomást, azt magyarázkodás helyett végre megoldották.. pedig emlékszem, hogy wp7 megjelenésekor is hányan tépték itt a szájukat, hogy ezt nem lehet, mert a rendszer nem igy van kitalálva.. ugyan már.. na, de legalább jót lehetett röhögni rajtuk.
szóval jó lenne, ha nem kapufát rúgnának félmegoldással, hanem rendesen megcsinálnák. ahogy a dialer névkeresési funkcióját is. -
Olyasmi lehetőség várható szerinted, ami lehetővé teszi bármilyen formában az adatcserét a WP8 és egy asztali linux között?
A memóriakáryta ide-oda rakosgatásán kívül.Nem teljes szinkronizációra gondolok, bár az is jó lenne, hanem képek, zenék, filmek stb. másolására.
Illetve a WP lejátszik minden hagyományos zene és film formátumot (mp3, aac, ogg, avi, mp4, mkv, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest