Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NGA
addikt
"Windows Phone 8, codenamed Apollo, will be based on the Windows 8 kernel and not on Windows CE as are current versions. This will not impact app compatibility: Microsoft expects to have over 100,000 Windows Phone 7.5-compatible apps available by the time WP8 launches, and they will all work fine on this new OS. "
-
NGA
addikt
Aki egy video alapján el tudja dönteni, hogy neki nem jön be a wp7, az wp8-at sem fog venni. Mivel mint kiderült, a wp7 is rendelkezik sd kártya kezeléssel (mint egy másik topicban irták, a htc-ben sima sd kártya van, ami cserélhető nagyobbra), nfc kezeléssel is (amit a hardvergyártók még nem alkalmaznak), igy maradt a többmagos processzor támogatás, és a nagyobb felbontás, mint lehetőség,
Mivel maga a rendszer jelenleg is baromira gyors, és nem igényli a a többmagos processzort, max 2 bolhafingnyivel gyorsabb lenne tőle a blikk weboldalának a betöltése az aktuális bencsmarkteszteken, igy ez nem azoknak való, akinek az a fontosabb, hogy hány magos a proci.
A képernyőfelbontás már érdekesebb lehet, de mivel ha jól tudom a wp8 és a w8 erősen közelitve lesz (már nem ce alapra fog épülni) igy elképzelhető, hogy a tableteken valamiféle wp8/w8 mix fog futni, de simán az is lehet, hogy mint ahogy a w7 is lehet többféle, van a netbook-okra a starter, itt a wp8 lesz ez, és az olcsóbb tabletekre ezt fogják használni, igy ezeknél érdekesebb lesz a nagyobb felbontás.
Nem hinném, hogy 4 colnál a hd felbontás fölé fognak menni. Mondjuk a kisebb felbontáson csodálkoznék, mivel egy csomó wp7 program nem fog futni, és mint irták a wp8 rendszer futtatni fogja a wp7 programokat.Ahogy figyelem a wp7 rendszert, a zártságból semmit nem fognak engedni, mert a fejlesztőknek az a jó, ha megveszik a programjukat, nem pedig felhekkelik. Miért fejlesszenek játékokat, programokat, ha azokat bárki, szinte nulla hozzáértéssel egy memóriakártyáról feltelepiti, miután letorrentezte.
A másik nagyon fontos dolog az, hogy itt a wp7-nél az egyik legfontosabb, hogy mindenki megkapja a frissítést. Itt is van egy ésszerűségi idő, amig a frissítések elérhetők, gondolom ez 2 év lesz, de itt legalább mindenki tudni fogja, hogy pl az első gen-es wp7-re lesz max a tango, a 2. gen-re az apollo, aztán ez igy megy tovább. Hasonlóan mint az ios-nél. Mivel itt az ms adja ki a frissítést, nem a gyártó, igy nincs az a káosz, ami megvan a droidon. Mivel az ms min 2 évig támogatja a szoftverfrissítéseket, ezért igen valószinű, hogy a Lumia 800 simán megkapja a wp8-at. Ami mondjuk egy omnia 7-nél necces.
Szóval nem kell annyira bedőlni annak, hogy az lesz majd a kánaán, szét lehet hekkelni, és mindenféle löncserrel összevissza lehet személyreszabni. Kb a felület marad, max pár kiegészítéssel. De hogy droidos szétskinelhető felület nem lesz, az biztos.
-
NGA
addikt
Én pontosan értem amit írsz. De hidd el nem fog neked jó lenni a wp8 felesleges erre várni. Amikor megvettem a wp7 telómat, azt sem tudtam milyen a proci sebessége, nem is érdekelt, csak a tárolóhely, és a kijelző felbontása. Mivel a rendszer teljesen folyamatos volt, semmi akadás, felőlem lehetett volna benne 500 mhz-es proci is, ha igy működik. És a telefon vásárlók kb 70%-a azt sem tudja hány magos, milyen sebességű a telefonja, és nem is érdekli.
-
NGA
addikt
Én lehet cseh2-őt nézek, de nekem a leirásból semmiféle nyitás nem jön le. A rendszer marad zárt, és erre szerintem figyelni is fog az MS, nem fog elmenni droid irányba. Az sd kártya max arra lesz jó, hogy lehessen bővíteni a rendszer tárolóhelyét, amit pont ugy kezel majd, mind eddig a belső tárolót. Még az is elképzelhetőnek tartom, hogy ha kiveszed, akkor berakáskor ujraformázza. Nem hinném, hogy szabadjára fogja engedni az MS a wp7-et. Ha igen, én is befejeztem a windows phone-t, droid klónra nincs szükségem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged