- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Gondolom csak futtathatóvá tudták tenni az Omniára, nem pedig saját bootloadert kapott.
Tippelek, mert nincs ilyen tapasztalatom, de az biztos, hogy HTC-re konkrétan az az Android került fel és olyan módon fut, ahogyan az az eleve androidos HTC-kre meg vagyon írva (gondolom sokat dobott a dolgon, hogy a HTC Desire és Nexus One hardveresen egy az egyben a HTC HD2 klónjai). -
Blyan
félisten
Omnia2-re igen,de tetted volna fel egy HTC HD2-re (szintén WM6.5), akkor natívan futna az Android, mert eleve az bootol be.
Ha a MS kiadja az Apollo (és az tényleg a WP8 lesz) frissítést mostani készülékekre (1. 2. generációs) , akkor az teljesen lecserélődik a nem pedig belesimul a mostaniba.
Nem is értem, ez hogy merülhet fel... -
Blyan
félisten
A mostani egy újra gondolt, alapjaiban másként felépített rendszer mint a WM6.5, de nem annyira fejlett, mint amilyen a WP8 lesz. Talán így lehet megfogalmazni a
Amik a cikkben fel lettek sorolva, azon felül főleg fejlesztői oldalról lesz sokkal komolyabb cucc az új változat, mert ugyebár itt technológiai támogatás kibővítése szerepel, viszont a Windows 8-as kernel fejlesztői szempontból sokkal nagyobb lehetőségeket nyit.A 800-as és társai meg alapvetően hardverek, és majd kiderül, hogy ezek mit érnek a WP8 érkezésekor.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2 #195 üzenetére
Ha létezni fog 20-30 dollárért WP8-as frissítés, akkor létezni fog tökéletes mókolt változat, amit relatíve nem is kell hegeszteni, hiszen minden adott.
Másrészt meg.. a gyártóknak mit mondanak? Csináljatok drivereket, fw-ket a wp8-hoz, lehet hogy nem kell, de ha mégis, akkor legyen elérhető? A gyártónak ez hol éri meg? Neki az a fontos, hogy az új készülék fusson.
Ráadásul annak milyen támogatottsága lenne?Nem, szerintem vagy lesz frissítés ingyér, vagy nem lesz.
Amúgy meg, az Apollo év végén fog jönni, én pl nem adnék érte 30 dollárt, hogy rátegyem a másfél éves telefonomra, inkább veszek egy új készüléket, amelyet arra készítettek fel, hogy Apollot futtasson, mint szenvedjek egy mostoha gyerekkel, amire vagy sikerült bolondbiztos fw csinálni, vagy marad amilyen, mert hogy azt javítgatni nem fogják, az is biztos.
-
Blyan
félisten
Én ezt marhaságnak tartom. Vagy lesz frissítés, vagy nem, de fizetési modellt nem tudok elképzelni.
Amit mondasz felhasználói programrendszerek és zár forrású oprendszerek sajátja - de ezt jól tudod Te is.
Ráadásul viszonylag egyszerűen megkerülhető - mint a pc-s fronton.
Neem, ez számomra elképzelhetetlen.
Kb akkora önkibaszás, mint az elérhetetlen frissítés - csak könnyebben megkerülhető. -
Blyan
félisten
Nem tudom, kíváncsi leszek. Azt is el tudom képzelni, hogy a shell nem lesz képes fájlokat megnyitni, fájlkezelő szinten (vagyis az utóbbi nem lesz), hanem, ahogy most van, az alkalmazásokból lehet megnyitni a fájlokat.
Pl a kolléga által említett open with... opció nem nagyon lesz. Ezek megmaradnak a win8 tabletben, ami bár rokon de azért különbözik majd a WP8-tól (illetve fordítva).De majd kiderül. Szerintem túl nagy szabadságra kár számítani, az eleve öntökönrúgás lenne WP eddig koncepcióját tekintve.
-
Blyan
félisten
Nem tudom elképzelni, hogy a igényeidnek megfeleljen a WP8. Szerintem kizárólag médiatartalomra lesz elérhető az SD kártya - videó, fotó, zene, ennyi, illetve tárolóként talán használható lesz a dolog, de hogy Android szintű adatkezelés (pl applikáció telepítés, vagy tetszőleges tartalom telefon általi felhasználása, doksik ilyesmi) nem lesz, arra feltenném bármelyikőtök lakását és/vagy kocsiját.
-
Blyan
félisten
Csak egy dolgot hagysz ki a képletből. Az általad emlegetett portálok és blogok olvasottsága a világ lakosságára lemérve elhanyagolható - más, populárisabb módon meg nem volt hirdetve a WP7 egészen tavaly novemberig - kb legnagyobb jóindulattal is csak 3 hónap telt el azóta.
Ennyit a nagy marketing hullámról.Másrészt meg, hogy mi a meggyőződésed, az legyen a saját külön bejáratú magánügyed, de ha úgy indítasz, ahogy, nos azzal bőven kivívod magadnak a troll címet - akárhol.
JA, és az android valóban egy fos, de most mit csináljak, és főleg miért tehetne erről a WP7?
-
-
Blyan
félisten
Nézd meg mivel indítottál... ha az nem trollkodás, akkor a mijalófütyi?
Másrészt, igen, feladja, és tudod miért? Mert ezek azok a képességek, amelyek hiánya sokakat távol tart jelenleg a platformtól, holott sokan váltanának - főleg Androidról.
(#52) woland_y2k
Ugyan, egyesek szerint egy új mobilplatform kiépítése, felfejlesztése 2 másnaposságtól függően max 3 nap.
Mit nem lehet ezen érteni? -
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #32 üzenetére
Még a Tango sincs itt, de lassan felüti a fejét a Mango hatás.
Az eléggé tűkönülős időszak volt.
-
Blyan
félisten
Az Opera Mini tudtommal java alapú cucc, ennek futtatása jelenleg nem támogatott, és mivel egyelőre csak Silverlight és XNA alapú programok írhatóak, így nem is nagyon volt mód más ismert böngésző portolására.
Fű alatt portoltak már Opera Mobile-t, de csak főzött full unlockolt romra tehető fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest