- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
és ez az a pont amivel kapcsolatban megint csak volnának elképzeléseim
figyelembe véve, hogy a WP7-es készülékek mindegyike nagyon nagy valószínűséggel képes lesz a WP8-at futtatni, és az MS-nek nincs annyi felhasználója egyelőre, hogy egy ilyen lépéssel cserbenhagyja az egész WP7-es communityt, szóval amit én a leglogikusabbnak tartanék az egy fizetős frissítés lehetősége valami jelképes összegért (például induljunk ki abból, hogy az OEM-ek valami 15-20$ -ért kapják a WP7 licencet) -
gabancs
addikt
Nem tudom, hogy ténylegesen mi az, ami miatt dobták a MeeGo rendszert. Mert valjuk be, az Intel sem kicsi név, pénzük dögivel, ráadásul nagyon szeretnének betörni a mobil piacra.
És az N9 szerintem igen ütős telcsi, én láttam volna fantáziát a továbbfejlesztésében.
És a Symbian is összeszedte magát, annak ellenére, hogy már régóta temetik. -
gabancs
addikt
Nos, én most vagyok abban a periódusban, hogy le szeretném cserélni a telefonomat. Személy szerint nekem nagyon bejön az Android is, az ég világon semmi bajom vele. Ugyan akkor borzalmasan tetszik a Nokia új háza (lumia800-900). Maga a WP7 így videókon keresztül nem igazán fogott meg, igaz ehhez hozzájárult az is, hogy annak idején fejest ugrottam a Samsung Omnia 2-vel.
Hát nagyon nagy csalódás volt! Szóval most még bennem van az előítélet, amit persze meg lehet változtatni. De én már WP7-7.5-ös telefont biztos nem veszek. Ha már windows, akkor a 8-as. Szóval engem üzletileg a 7-es verzióból elvesztettek. És gondolom mások is vannak így ezzel. Ezt persze az MS túléli, de a Nokiának nagy szüksége lenne a sikerre, főleg, hogy megint veszteséges évet zártak.
A többi gyártó Samsung, LG, HTC mostmár a ZTE is, szarik a megszellőztetett WP8-ra, hiszen ők droidos fronton is jelen vannak, sőt, egyelőre ez a fő csapás irány.
Tehát én úgy látom, hogy a Nokia-t nagyon megszivatták. -
gabancs
addikt
Alapvetően egyet értek a gondolat menettel. Amiben nem látok logikát az a WP7-WP8 megjelenése, és a köztük levő különbség ismertetése. Miért?
Mert üzleti szempontból borzalmasan elcseszte az MS. Megjelenik egy tökéletesen zárt, korlátozott op. rendszerrel. Ettől várja az MS és főleg a Nokia a nagy visszatérést. Igen ám, de a nagy felháborodásnak a hatására, na meg reklám célból meglebegteti a leendő vásárlók előtt a WP8 tulajdonságait. Ezek után ki az, aki megveszi a WP7-es telót? Vár még egy kicsit és kint lesz a 8-as. -
NGA
addikt
Én pontosan értem amit írsz. De hidd el nem fog neked jó lenni a wp8 felesleges erre várni. Amikor megvettem a wp7 telómat, azt sem tudtam milyen a proci sebessége, nem is érdekelt, csak a tárolóhely, és a kijelző felbontása. Mivel a rendszer teljesen folyamatos volt, semmi akadás, felőlem lehetett volna benne 500 mhz-es proci is, ha igy működik. És a telefon vásárlók kb 70%-a azt sem tudja hány magos, milyen sebességű a telefonja, és nem is érdekli.
-
NGA
addikt
Én lehet cseh2-őt nézek, de nekem a leirásból semmiféle nyitás nem jön le. A rendszer marad zárt, és erre szerintem figyelni is fog az MS, nem fog elmenni droid irányba. Az sd kártya max arra lesz jó, hogy lehessen bővíteni a rendszer tárolóhelyét, amit pont ugy kezel majd, mind eddig a belső tárolót. Még az is elképzelhetőnek tartom, hogy ha kiveszed, akkor berakáskor ujraformázza. Nem hinném, hogy szabadjára fogja engedni az MS a wp7-et. Ha igen, én is befejeztem a windows phone-t, droid klónra nincs szükségem.
-
Blyan
félisten
Nem tudom elképzelni, hogy a igényeidnek megfeleljen a WP8. Szerintem kizárólag médiatartalomra lesz elérhető az SD kártya - videó, fotó, zene, ennyi, illetve tárolóként talán használható lesz a dolog, de hogy Android szintű adatkezelés (pl applikáció telepítés, vagy tetszőleges tartalom telefon általi felhasználása, doksik ilyesmi) nem lesz, arra feltenném bármelyikőtök lakását és/vagy kocsiját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest