Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Yettel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az tény hogy stabilabb az infuse de nekem a kodival sincs problémám és eddig mindent lejátszott mindkettő. Nem pont a csicsa miatt tetszik jobban a kodi hanem ha személyre szabom egyszerűen kényelmesebb (nem az alap skinnel!) és igen szebb is. Távirányítóra ki tudok rakni funkciókat gombokra programozva meg ilyenek ami mind kényelmesebbé teszi. Azt hogy melyik játszik le több formátumot nem tudom mert amiket én nézek azt mindkettő tökéletesen játsza! Szóval ez egyelőre nem érint. Amúgy én sem mondtam hogy szar az infuse mert nem az csak nekem a kodi legtöbb szempontot figyelembe véve jobban tetszik. Az mrmc meg elsőre jónak tűnik de időnként előjön hogy film közben elkezd akadozni! Film leállít majd újra elindítom és jó. Idegesít így azt nem is használom pedig megvettem.
Viszont ha tv boxot nézünk akkor meg számomra verhetetlen az Apple tv! Legjobb, leggyorsabb és legstabilabb boxom. Legtöbbet ezt használom és infuse-val mert itt ez a legjobb. Amúgy használtam Apple tv - n kodit és rohadt gyors volt a működése (gyorsabb mint az infuse és mrmc) csak ugye mivel nem hivatalos alkalmazás így sok addon nem működött és két havonta 1700 Ft-ba került amit így nem ért meg nekem (pár hónapig azért megvolt). Sajnálom hogy nem lehet letölteni apstoreból mert tök stabilan működne tv os - en
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó ASRock AMD RX 6400
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest