- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4254 üzenetére
Kipróbáltam kábellel úgy is akad ugyan úgy kb 5 másodpercig film indításkor. Utána már vajsima a lejátszás csak indításkor csinálja. Nem érdekelne annyira de tudom hogy frissítés előtt nem ilyen volt. Remélem az alapra állítás helyre hozza mert csak valami porszem került a gépezetbe és nem a frissítés lett ilyen.
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k #4254 üzenetére
Mert már régóta használom és tetszik. Családon belül (más településen is) többen nézzük és arra nem jó az smb (meg őszintén nincs kedvem vele szarakodni mikor tökéletesen működik az emby /plex) . Egyszer próbáltam régebben beállítani az smb-t de nem sikerült és akkor kezdtem el használni a plexet meg emby-t amik egyből tökéletesen működött így maradtam ezeknél. De szerintem nem a wifi a probléma mert régebben is használtam így és a 60 GB-os 1080p filmet is röccenés nélkül vitte (indításakor sem akadt). De azért kipróbálom mielőtt gyári alapra állítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest