Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
devil-k
üzenetére
Az is egyesek "mániája", hogy csak az a jó, amit Ő használ, és "milyen szomorú, hogy a többiek ezt nem veszik észre". Én pl. "nem lőttem mellé", pedig hosszú évek kodi használata után vettem ATV-t és nem bántam meg, csak arra reagáltam, hogy a "más platformon sem találsz jobbat" nem igazán valós állítás. A gond, hogy egyesek nem akarják, vagy tudják beállítani a kodit a saját igényeiknek megfelelően és ezért inkább lehúzzák. De az a szerencse, hogy mindenki azt használhat, ami neki megfelelő!
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Mi? Hogy jön a Kodihoz a streaming szolgáltatások? Ezt nem értem. Infuse se támogatja a streaming szolgáltatásokat. Apple tv támogatja és igen ebben a legjobb szerintem. Ezért is (meg más miatt is) szeretem használni!Amúgy meg miért ne lehetne hasonlítani? Lehet hasonlítani mivel mindkettő lejátszó program. Azt hogy nem egyezik a véleményünk egy dolog. Ha mindig egyezne a véleményünk mindenkivel tök unalmas lenne😄. Mindegy zárjuk le a témát mert nem erről kell szólnia ennek a topiknak. Csak kicsit elhúzódott a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest