- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
devil-k #6721 üzenetére
Mondjuk csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a havidíjas dolog nekem sem szimpi. Ezért a pénzért 4K-s tartalmat kapsz Prime-on.
Én aláírom, hogy infuse szép/jó/csilli villi egyszerű. Viszont amire kell arra még a fapados és magára hagyott MrMC is képes.
A gondom a havidíjjal van, nem azzal, hogy egyszer meg kell venni valamit, ez sima lehúzás nem más. -
Alex91
félisten
válasz
devil-k #6721 üzenetére
Szerintem meg az a rohadt felháborító, hogy manapság minden ingyen kellene az embereknek, vagy legalább is "okosba". "Értem" én, hogy sok embernél státuszkérdés az Apple termékek birtoklása, de ne legyünk már nevetségesek.
Fizetsz hasznalati díjat a lejatszoert, de amit lejatszol vele, azert meg nem. Hogy is van ez...
-
zazenke
őstag
válasz
devil-k #6721 üzenetére
én 400 at fizetek és amiért hasznalom mert vannak előnyei. de amúgy az android boxom is 70 felett volt mire bejött kinàból nem olcsó vacak. De ettől még aljas húzásnak tartok 400 ról 1000 re emelést. Talàn majd most megtörik az infuse egyeduralma az új app szabàlyozàssal és lesznek versenytàrsai mert jelenleg nincs neki. Más apple termékem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest