- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Hát kinek mi. Kodiban is csak azt használom ami nekem kell. És bizony egy két dologot jobban kezel a kodi mint az infuse és ugye testreszabhatóbb is. Ettől függetlenül apple tv - n infuse - t használok pedig kodi is van már rajta (asszony miatt) de apple tv - n a kodin nem működnek a skinek és a keymap editior sem apple tv távirányítóval így nem az igazi. Asszonynak persze jó mert őt ezek nem érdeklik csak a megszokott felület és használhatóság.
Nekem eleinte nem tetszett az infuse használata mert néhol nem kényelmes de már megszoktam és azt használom.Android vs IOS nem hasonlítom mert van amiben ez van amiben az a jobb de nekem összességében apple tv jobban tetszik mint az Android tv tv boxok. Itt elsősorban a streaming szolgáltatások miatt, hogy itt is kadenciahelyes a lejátszás és automatikus a fps váltás és stabilan működik hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi