- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
kennystyle #5628 üzenetére
Van egy olyan sejtésem, hogy blakey-nek is erösen igaza lesz a minöségi oldalon... Ez a lossless zenehallgatás még mindig spéci megoldásokat kiván, és az apple TV ahhoz kevés lehet. De ne legyen igazam. Én letettem a lossless minsöségröl pont ilyen okok miatt, azt a keveset ami van, direktben USB-röl dugom az erösitöre és onnan vezerelve hallgatom, tehát maga az erösitö beépitett lejátszója teszi a dolgát -> még kevesebb konverzió és rövidebb jelfolyam -> még jobb végsö minöség, még ha a lossless formátum elméletben nem is engedne mást, a fizika azért mégis fizika (huh ebbe most ne menjünk bele, ha kérhetem).
-
blakey
titán
válasz
kennystyle #5628 üzenetére
De Apple TV-vel nincs minőségi zenehallgatás, vagy van, de csak 48/24, ennyi és pont. Ha megfelel, akkor hallgatod, ha nem, akkor másik irányba mész.
Leírtam, hogy miként tudod használni, ha nem tetszik, nem használod, nincs más lehetőséged. Én minőségi zenére Amlogic box + CoreELEC-et használok USB DAC-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest