- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k #4025 üzenetére
Nem, általánosságban nem 10x rosszabb, de vannak rossz minőségű szinkronok. Természetes, hogy mindig az eredeti anyag a jobb, legalábbis annak kell lennie, mert az az alap.
Egyébként nyáron, egyik "olyan" pillanatomban teszteltem Netflixen a különböző nyelvű szinkronokat és próbáltam valamilyen rangsort állítani. Messze a magyar szinkron volt a legjobb, német, angol néha borzasztóan gyenge és hangsúly nélküli, még annyi "színészi" játék sem volt benne, mint a legrosszabb magyar szinkronokban, a francia néha elmegy kategória. Szóval én amondó vagyok, hogy a magyar szinkron még mindig jó, de egy probléma van vele, mi magyarok megszoktuk a jó szinkronokat és a rosszat hamar észrevesszük és ilyenkor jön az, hogy az eredeti jobb, ami egyértelmű és annak is kell lennie, meg ugye mostanság a magyar szinkronok legnagyobb százaléka csak 5.1 és DD vagy DD+. A kiépített rendszereken azért van értelme az Atmosnak, a HD hangoknak, de egy sima 5.1-en vagy sztereó rendszerben már mindegy a több csatorna, ha maga a hang jó, márpedig azért akadnak jó szinkronok. Tegnap megnéztem az új 007-et, a szinkronos verzión voltunk, mert a volt a kérés, de nem volt rossz, egész jól "összerakott hangok" voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest