- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Ehhez képest elindítottam az Infuse-t megmutattam neki melyik könyvtárakat vegye fel a listára, melyik mappák a kedvencek amiket azonnal el akarok érni és kész, működik, teszi a dolgát. Mindössze arra kell figyelni már torrent letöltéskor, hogy ne legyen almappa és hozzá se kell nyúlni semmihez. A feliratokat egy mozdulattal leszedi és eddig minden esetben a jó feliratot, nem kell sem átnevezéssel, sem időzítéssel bajlódni. A borítók és a tartalom minden filmhez sorozathoz azonnal megérkezik, a sorozatokat hibátlanul rendezi csokorba.
Ja és mindezért nem kell űrtechnikához érteni, a menük almenük mélyén turkálni és állítgatni mindenféle rejtélyes opciókat, amikről sokszor csak hosszas kísérletezgetés után derül ki, hogy mire is való valójában... egyszerűen telepíted, elindítod, beállítod melyik mappákat figyelje és működik
Való igaz ennek ára van, bár nekem még szerencsém volt, mert az InfusePro 5-öt vettem meg örök licenc-el és akkor olcsóbb volt mint most a 6-os Pro, de most az upgrade lenne 8990 Ft, ami igazán nem sok ennyi tudásért, viszont már alig használom, mivel kezdek leszokni az offline film tárolásról a Netflix és az Apple TV+ javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest