Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981
üzenetére
Hogy lehet a Kodit és az Infuset összehasonlítani? Ez egyeseknek mániája, főleg úgy, hogy ez a platform nem erről szól. Akinek a Kodihoz van kedve, az nagyon mellé fog lőni ha Apple TV-ben gondolkozik. Tudom, a Kodi az INGYENES, nem kell pengetni érte, dehát egy sz@r mert az “áráért” a stream szolgáltatások sem támogatottak normálisan.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981
üzenetére
Na látod, erről írtam, te a csicsa híve vagy, akkor is ha nem annak nevezed. Testre szabod, más kinézetet szeretsz használni, stb, ez mind "csicsa", semmi köze a lejátszói képességekhez. Én tudom használni a Kodit, nekem a nulláról a működőképes mivoltáig kb. 1 óra a beállítás, itt értendő a különböző beállítások, paraméterezések, kiegészítők, advancedsettings, autostart.sh, stb konfigurálása, gyári felszín használata. Infuse meg 10 perc és az eredmény nagyjából ua.
a kodi legtöbb szempontot figyelembe véve jobban tetszik. - tetszik, az egy szubjektív dolog, mert nekem sem az Infuse tetszik a legjobban, de ettől még, mint lejátszó, jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Star Wars Outlaws teszt
- Pánik a memóriapiacon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest