- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k #2135 üzenetére
A 9.000 Ft-os lifetime-ot egyébként kicsit soknak találom - szerintem nem lifetime, az csak egy verzióra vonatkozik, jelenleg a 6-osra, vagy most épp akcióznak
, 42$-ért vettem ami nem 9e Ft volt akkor sem.
Mit nem játszik le az Infuse? - nem is az a legfőbb gond, mert kb. mindent visz, 1-2 DV anyagot SDR-ben játszik le míg a MrMC DV-ben valamint ugye még nincs Dolby Atmos és Emby támogatás és nekem hiányzik a zene is, a többi nem a lejátszás képeségeket illeti, a korábban említett felirat letöltése csak saját, rejtett mappájába történik és nem teszi a fájl mellé, a dual feliratot (egy időben két felirat, bár ez ritka) nem kezeli illetve a színesen megjelenítendő feliratot sem kezeli jól. Ezek vannak amik a MrMC-hez képest hiányosságok, mert az mind tudja. Tehát ha így nézzük akkor a MrMC jobb lejátszó és olcsóbb is, én még 1700Ft körül vettem meg.(#2137) reggi
de egy olyan tartalom ami korábban gond nélkül ment és most nem az egy kicsit fura. - miért az? Új OS van, vagy te nem azt használod? Ha igen akkor nem kellett volna frissítened tvOS 13-ra, mert új alapokra helyeztek 1-2 dolgot, kernel is változik, stb. Semmi köze az app készítőjéhez, az Infuse 6-ot is fel kellett készíteni a 13-as OS-re, mert bizony ott is voltak gondok, legalábbis a tesztelők véleményét olvasva.
Mert hogy nem kapom meg az új funkciókat vagy az új formátumok támogatását az ok, de hogy a régiek sem mennek azért több mint érdekes - az új OS miatt van, annak köszönd.
De persze kibirhato az összeg csak kicsit rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. - akkor a jövőben nem frissíts új verziószámú OS-re, maradj azon amihez az utolsó verziójú app-ot fejlesztették. Az Infuse 5 tvOS 12-n érezte jól magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest