- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
"De most az nézem, a Nexus 4 azonos hardverrel nem sokkal drágább MO-n véve sem."
Figyelj, egy halomnyi snapdragon s4-es készülék van, honnan tudjam, hogy te pont a xiaomi m2-re érted, amikor ez egy xiaomi m2S topik?!
Én is pont a te helyzetedben vagyok, én is ezeket nézem. Amúgy az ibuygoun, amit linkeltél, ott hírböl sem ismerik az áfát és vámot. Utánnanéztem xiaomi m2 fórumban, és mindenki ajándékdobozban kapta meg, áfa meg vámmentesen.
Saját véleményem szerint az a feleakkora ár igenis olcsó, de csak a többihez mérve.
Utánna néztél. Én is.
-
blade zte
őstag
Inkább nézz utánna szerintem.
Az is elég lenne, hogy a xiaomi m2s egy snapdragon 600 procis teló, ami alázza az snapdragon s4-et, de erre még rájön az is, hogy a nexus 4-ben lévő s4 proci emellé még csökkentett órajelen is megy. Nem is beszélve arról, hogy a 8 gb-s modell kerül annyiba valószínűleg. Amaz ilyen "póbáld ki az androidot, és vedd meg aztán a rohadt drága telókat"(mert ugye az lg gyártja, aki el akarná passzolni egyéb telóit is), emez meg úgymond full-extrás, telepakolva extra funkciókkal is, mert ugye nem csak stock android, ami azért szintén elérhető, hála a dupla felrakható romnak. A kameráról nem is beszélve. Az ott olyan 8mp, 1080p 30fps? Na ez itt a 32gb-s verzióval( naaz 100ezer körül van), 13mp-es kamerát kap, úgy, hogy eddig is tudta a 8mp-el felvenni az 1080p-t, vagy akár a 90fps-t. Az a nexus olyan középkategória ehhez képest.
-
unrealnoise
senior tag
Már mihez képest azonos a hardver? nexus 4 jó, de nem egy MIUIs MI-2S. (teljesítményre sem.) nexusban nem cserélhető az akku, nem lehet beletenni egy 3000-es akksit sem. Ez nálam nagy hátrány.
Jómagam már most megrendeltem, ez a 4,3"-os kijelzővel szvsz ki kell húznia két átlagos napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Posta, csomagküldés
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest