Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neck

veterán

válasz blade zte #62 üzenetére

Kb 2 hete ezekkel a telókkal kelek-fekszek, mivel most tervezek telefont venni, te meg idejössz kioktató hangnemben. Igen, a 32gigás MI2S tényleg jobb hardverrel rendelkezik. Amiről én beszéltem, az MI2 viszont betűre ugyanazt tudja. Nyilván nem az MI2S-sel hasonlítottam össze a Nexust.

Nekem is tetszik az MI2S, viszont csak a kínai boltban kifizetett összeg kerül kb annyiba (kicsit többe), mint a Nexus, viszont ha esetleg (teljesen törvényesen) kinyitják a csomagot, akkor vám + ÁFA és 40 ezerrel többe is kerül.
    Vagy innen rendelem, és ebben az esetben a 16GB-os MI2-vel van a Nexus egy áron (kicsivel még olcsóbb is), amivel éppen a hardvere is megegyezik.

Nagyon off a téma, nem is flamelni jöttem, sőt nagyon is tetszik az MI2S, de azért annyira nem "über" olcsó az a csúcshardver.

A MIUI meg szintén király, viszont a Google referenciatelefonja is az :D

Na, utánanéztem? :)

• unrealnoise

senior tag

válasz blade zte #40 üzenetére

Már el is ment a Note 2. Igazából tényleg kuka az egész csúcs andoid készülékek sora.
    Mármint használhatóak, de sehol, semmi egyedi, jellegzetes megoldás. TouchWiz? Sense? Ugyanmár...

A MIUI valami egészen más, valahogy sokkal több. Bátrabb, merészebb. Stílusosabb.
    Nem csak légből beszélek, használtam már galaxy S II-esen, igaz csak a 4.0.3-as droid alatt, a sebesség így nem is volt olyan jó, nah de ez a vas (MI-2S) már nagyon erős, és hát itt már alapból 4.1-el adják a kütyüt.

Órási lehetőségek lennének, vannak az androidban, de a Samsung, HTC és a Sony sem használja ki ezt eléggé. A felhasználói felületek unalmasak, a Samsungé gyakran teljesen képtelennek tetszik, lásd pl, hogy a kékes ICS, illetve a kicsit színesebb JB mellé állandóan ott vannak azok a zöld gombok a fenti barban és egyéb helyeken. Egyszerűen bóvli, nem illik oda.

Komolyan mondom, néha úgy érzem, hogy a deviantart-ról egy csomó srác (de akár még én is) sokkal modernebb és egységesebb dizájnt (UI-t) dobna össze, mint amit itt évekig "fejlesztenek".

Persze az UI nem minden, de azért elég sok mindent jelent, hiszen azt használod, azt látod.
    Gariztatástól nem félek, nem hinném, hogy komoly gond lenne a kütyüvel. Meg egyébként is, egy galaxy S4 árából majdnem 3 db ilyen készüléket veszek.

A Galaxy dizájna meg egyszerűen fos. Komolyan mondom, még a Galaxy II volt talán a legférfiasabb. A többi nőies szappan, semmi más. Mondom ezt úgy, hogy ugye Note 2-esem volt.

a HTC-k tetszenek, de a kidudorodó kamera a hátlap síkjából engem kifejezetten zavarna (sok ilyen készülékük van)... meg hát sajnos roppant drágák.

Sony-nál meg gáz a cserélhetetlen és általában kicsi akku, meg a kijelzőjük is meglehetősen béna. Még a Sony Z-ben is. (Felbontás ide vagy oda...)

Samsungnál zavart még a középső fizikai gomb, mert egyszerűeb lassabbnak és körülményesebbnek tartom, mint az érintős megoldást, nem értem miért eröltetik, amikor haszna tulképp semmi. Hiszen zsebben, ha nem látod a kijelzőt, ígysem úgysem tudsz mit csinálni - legyen az a gomb akár ilyen, akár olyan.

Ebben a kütyüben meg megvan minden ami kell. A formája is tetszik, jól is néz ki, a kütyü hardvere nagyon jó, lehet vele benni (és fogok is) 3000-es akkut... Ennél jobb ajánlat ebben a kategóriában nem nagyon van. Aki erre nem harap rá.., nos az úgy járt! ;]

• unrealnoise

senior tag

válasz blade zte #38 üzenetére

Pfú, ez a MI-2S nagyon durva, nekem Note 2-esem volt, most adom el, aztán rendelek egy ilyet. :)
    Nem csoda, hogy így fogy. csinos OS, csinos teló, és brutális hardver, és még nagyobb gyári akkut is lehet bele venni...

a MIUI pedig gyönyörű és testreszabható, olyan szinten, hogy szégyen, hogy ezt senki nem lépte eddig meg.
    Egyszerűen a MIUI kihasználja az android nyíltságát, a többi nagy gyártó meg név sajnos nem.

Igazából nincs ok, amiért nem érné meg ezt megvenni. :)

Új hozzászólás Aktív témák