- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tehát, akkor legyen benne USB 3, minimum a szabványos 900mA -re méretezett vezetőréteg a panelen és szintén ehhez méretezett táp. Alakul a kívánságlista.
Szerintem rendszerben kell gondolkodni, nem pedig különálló eszközökben. Én egyetlen központi tárolót (NAS) használok otthon, minden kliens ezt használja. Ha már kívánságlista, akkor én inkább egy Gigabites LAN portot preferálnék. Csak azt nem értem, hogy miért ebben a kütyüben lenne jó, ha lenne még ez, vagy az? Ezek a kívánságok mind léteznek más, hasonló és alig drágább kütyükben. Sztem ez egy teljesen felejtős típus.
-
moma
őstag
de itt az android nagy előny. ezt mindenki ismeri a telóról és csini. meg a technikai fejlődés, hogy ez itt a cikkben tényleg egy olyan eszköz, ami a nappaliba való, pici, halk, észre sem veszed.
meglátjuk... szerintem itt kipattanhat valami. de lehet nem fog. biztos van egy csomó peremfeltétel, ami kellhet ehhez. de erről a cikkben lévő dologról kicsit a netbook jut eszembe. ami filléres volt a korábbi laptopokhoz képest és adott feladatra megfelelt és letarolta a piacot.
-
törölt tag
Pont ezt írtam. Minden van hozzá. Én External Keyboard Helper -használok. Alapvetően automatikusan felismeri a kiosztást, de van remap lehetőség is. Bármilyen gombhoz (vagy kombinációhoz), bármilyen Android funkció hozzárendelhető. Anno készítettem hozzá egy segédalkalmazást, amivel E-Robot parancsokat is tudok billentyűzetről indítani. Innentől csak a fantázián és a kreativitáson múlik, hogy mit tudsz billentyűzetről használni. Akár shellscriptet is futtathatsz bill. -ről.
Mellékesen hozzáteszem, hogy az Android nem érintőképernyőhöz lett kitalálva. Már futott a project, amikor megjelent az Iphone. Ezután írták át touch -ra. -
zdanee
őstag
Igaz, bár ezen a vason kényelmesen fut, szóval az a C2D szerintem simán elmenne vele. Talán egy olcsó 32 vagy 64 gigás SSD-re dobnám fel.
A linux tényleg egy fullos OS, tényleg gazdaságosabb az erőforrásokkal és valóban egér + billentyűzetre van kitalálva. Csak míg az Androidon, és így a Remix OS-en két kattintás egy program beszerzése (pl Word), addig linuxon tanítsad meg anyuéknak, hogy konzolban 'sudo apt-get install abiword'
Plusz Androidra töb millió program létezik, míg linuxra (bár szintén rengeteg) közel sem, és ezeknek csak egy töredéke tekinthető felhasználóbarátnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest