Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tehát, akkor legyen benne USB 3, minimum a szabványos 900mA -re méretezett vezetőréteg a panelen és szintén ehhez méretezett táp. Alakul a kívánságlista.
Szerintem rendszerben kell gondolkodni, nem pedig különálló eszközökben. Én egyetlen központi tárolót (NAS) használok otthon, minden kliens ezt használja. Ha már kívánságlista, akkor én inkább egy Gigabites LAN portot preferálnék. Csak azt nem értem, hogy miért ebben a kütyüben lenne jó, ha lenne még ez, vagy az? Ezek a kívánságok mind léteznek más, hasonló és alig drágább kütyükben. Sztem ez egy teljesen felejtős típus.
-
törölt tag
Attól, hogy Te nem láttál ilyet, még létezik.
morgyi:
Használd nyugodtan! -
törölt tag
válasz
#32839680 #116 üzenetére
Nem irigyellek. Nekem egyik platformon sem volt ilyen bánatom, mivel teljesen hidegen hagy a kezelőfelület "kinézete". Csak a funkcionalitás érdekel. A telómon és a Boxon is Apex launcher -t használok. Minden fontos dolog ugyanonnan, ugyanúgy érhető el. Nekem inkább ez számít, nem a design.
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #107 üzenetére
Ez nem ennyire fekete/fehér. Általános értelemben elég vadul hangzik az, hogy az IFA sokkal jobb autó, mint a Ferrari. Pedig igaz, ha én több tonnás cuccok szállítására akarom használni. Mindíg a felhasználás céljához kell eszközt választani. Három kijelzős videószerkesztő munkaállomáshoz rendkívül rossz választás lenne az Android. De, sztem amire a legtöbben használják a PC -jüket, azt símán tudja. Ez az ablak -dolog sem ennyire egyértelmű. Sok alkalmazás futtatható floating felüieten is, amiben az ablakok átméretezhetők. A hosszú folyamatokkal sincs probléma. Legalábbis, OS szinten. Ezt azért fontos hozzátenni, mert pl. a Rockchip RK3188T -s merényletével szemben az OS tehetetlen. De, pl. egy AML S8XX kütyün minden gond nélkül tud a böngésző huszonórás, folyamatos használatot. A szervereim is stabilan működnek. Kb. fél éve használom ezt a ROM -ot és azóta még egyetlen rendszerösszeomlásom sem volt. A gyári ROM persze csapnivaló, de ez szinte minden ilyen kütyüre igaz. De, erről sem az Android tehet, hanem a kínaiak. Aláraktak egy tablethez hangolt kernelt és a mai napig azzal árulják ezeket az AML kütyüket. Csakhogy, itt nincs akkuidő probléma! Kikapcsolod a DS -t, felemeled a nevetségesen alacsony alap órajelet, átváltod egy dinamikusabb governor -ra és rögtön "életre kel" a kütyü és persze sokkal stabilabb lesz. Remélem, hogy ezekből az infókból lejön, hogy nem csupán elméleti síkon írok az Android általános használhatóságáról asztali környezetben! Ami az alkalmazásfejlesztést illeti, annak több módja is van. Én csupán egy GUI nélküli segédalkalmazást kreáltam. Ehhez nem kell Studio, de még az MIT -s App Inventor sem. Van egy Tasker nevű automatizáló. Ha ebben létrehozod, amit szeretnél, akkor a Tasker -hez írt AppFactory alkalmazással a profilt exportálhatod telepíthető alkalmazásként (apk). Persze, vannak korlátozások, de egy ilyen egyszerű segédalkalmazást egy telón is össze lehet dobni, nem kell hozzá "spéci" fejlesztői környezet.
-
törölt tag
Pont ezt írtam. Minden van hozzá. Én External Keyboard Helper -használok. Alapvetően automatikusan felismeri a kiosztást, de van remap lehetőség is. Bármilyen gombhoz (vagy kombinációhoz), bármilyen Android funkció hozzárendelhető. Anno készítettem hozzá egy segédalkalmazást, amivel E-Robot parancsokat is tudok billentyűzetről indítani. Innentől csak a fantázián és a kreativitáson múlik, hogy mit tudsz billentyűzetről használni. Akár shellscriptet is futtathatsz bill. -ről.
Mellékesen hozzáteszem, hogy az Android nem érintőképernyőhöz lett kitalálva. Már futott a project, amikor megjelent az Iphone. Ezután írták át touch -ra. -
törölt tag
Ez a hülyeség. Egyáltalán nincs PC -m. Több, mint két éve ehhez hasonló kütyüket használok ARM Androiddal, illetve, dual boot -ban Linux -szal. Nekem eddig csak akkor kellett a PC, amikor ROM -ot flasheltem. Az a baj az általad említett megoldással, hogy legyen az NUC, vagy a tervezett, új genetációs Intel Compute Stick, az a hardver, ami tényleg használható lenne, az nem csak picit kerül többe.
-
törölt tag
Ez csak reklám, soha nem volt 214$. A kínai webshopok mindenhez odaírnak vmi brutál összeget, hátha ráharap a vásárló a "féláras akcióra". A Landingship viszont még +30 dollár. De, lehet, hogy inkább egy Raspit veszek abból a 30 -ból. Úgyis csak a GPIO miatt kellene a Landingship. HDD -t nem akarok rádugni, mert tárolásra ott a NAS.
morgyi:
Vagy, egy jó, XFCE -s Pupplet
-
törölt tag
Egyetértek. Én sem látom benne a nagy áttörést. Nekem most egy M8 -asom van. Nem vagyok nagy filmézős, úgyhogy nem raktam rá OpenElecet, hanem egy 4.4.2 -es Finless rom -mal használom. Biztos, hogy nem cserélném le egy ilyen Remix kütyüre. Még várom az infókat, de eddig úgy néz ki, hogy egy Geekbox (+ hozzá a Landingship) fogja leváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest