Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz lajthabalazs #132 üzenetére

Hm, igazából teljesen mindegy műszaki szempontokból, hogy mit raknak bele. Én is leginkább hálót használok, de amikor éppen nem, akkor legyen már gyors... Szóval akár lehetne is USB3, mert hátránya nincs, csak előnye.

törölt tag

válasz lajthabalazs #107 üzenetére

Ez nem ennyire fekete/fehér. Általános értelemben elég vadul hangzik az, hogy az IFA sokkal jobb autó, mint a Ferrari. Pedig igaz, ha én több tonnás cuccok szállítására akarom használni. Mindíg a felhasználás céljához kell eszközt választani. Három kijelzős videószerkesztő munkaállomáshoz rendkívül rossz választás lenne az Android. De, sztem amire a legtöbben használják a PC -jüket, azt símán tudja. Ez az ablak -dolog sem ennyire egyértelmű. Sok alkalmazás futtatható floating felüieten is, amiben az ablakok átméretezhetők. A hosszú folyamatokkal sincs probléma. Legalábbis, OS szinten. Ezt azért fontos hozzátenni, mert pl. a Rockchip RK3188T -s merényletével szemben az OS tehetetlen. De, pl. egy AML S8XX kütyün minden gond nélkül tud a böngésző huszonórás, folyamatos használatot. A szervereim is stabilan működnek. Kb. fél éve használom ezt a ROM -ot és azóta még egyetlen rendszerösszeomlásom sem volt. A gyári ROM persze csapnivaló, de ez szinte minden ilyen kütyüre igaz. De, erről sem az Android tehet, hanem a kínaiak. Aláraktak egy tablethez hangolt kernelt és a mai napig azzal árulják ezeket az AML kütyüket. Csakhogy, itt nincs akkuidő probléma! Kikapcsolod a DS -t, felemeled a nevetségesen alacsony alap órajelet, átváltod egy dinamikusabb governor -ra és rögtön "életre kel" a kütyü és persze sokkal stabilabb lesz. Remélem, hogy ezekből az infókból lejön, hogy nem csupán elméleti síkon írok az Android általános használhatóságáról asztali környezetben! Ami az alkalmazásfejlesztést illeti, annak több módja is van. Én csupán egy GUI nélküli segédalkalmazást kreáltam. Ehhez nem kell Studio, de még az MIT -s App Inventor sem. Van egy Tasker nevű automatizáló. Ha ebben létrehozod, amit szeretnél, akkor a Tasker -hez írt AppFactory alkalmazással a profilt exportálhatod telepíthető alkalmazásként (apk). Persze, vannak korlátozások, de egy ilyen egyszerű segédalkalmazást egy telón is össze lehet dobni, nem kell hozzá "spéci" fejlesztői környezet.

• moma

őstag

válasz lajthabalazs #107 üzenetére

Ez így van jelenleg ahogy írod. De szerintem nagyon gyorsan megváltozhat. Tényleg annyi kell, hogy egy nagy cég komoly marketinggel kihozza a saját ilyenjét, ha nem is a google, de mondjuk a samsunk vagy ne adj isten egy nagy mobil szolgáltató, aki net előfizetéshez adja majd. Abban a pillanatban mozdulni fognak a fejlesztők is. És szerintem hasonló szelleműek lesznek itt is az "app"-ok. Egyszerű otthoni céligények kielégítése. És nem lesznek nagy komoly összetettségű dolgok. Mert a többségnek nem kellenek. Arra továbbra is a win lesz szerintem. De olyan családokban, ahol senkinek semmi köze a számítástechnikához ott az ilyenek tarolhatnak.

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz lajthabalazs #92 üzenetére

E6430 is brutál nehéz, olyan a cégesem :D
    Mondjuk egy laposnak az a lényege, hogy könnyű legyen és hordozható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés